burcinvrl6006 7 gün önce doğum yaptım sütüm de hemen geldi çok şükür bugün öğlene kadar beni emdi sonrası yok sütümü sağdım şırıngayla veriyorum beni emmekten vazgeçmesin diye tam ağzına alıyor çekmiyo hiç memeyi ne yapacağımı bilemedim böyle bir şey yaşayan var mı
Dyg61 burcinvrl6006 7 gün boyunca sağıp mı verdiniz sadece bugun mu memeyi tuttu tam anlayamadım aklıma gelen tek şey göğsünüzün ucuna süt çıkarın biraz sonra göğüs ucunu bebeğin damağına doğru ittirin kavrayıp emmeye çalışacaktır
MomBody burcinvrl6006 gıdısından sevin uyarı gbi oluyo almasa da sürekli emzirin pes etmeyin hatta göğsünüzü bebeğinizin dudaklarının etrafına gezdirirn illaki alacaktır pes edip üzmeyin kendinizi sütünüz etkilenmesin
Guzellerbebek burcinvrl6006 karanlikda emzir benimkisi 4 aylikken 15 gun emmedi sonrasinda tekrar tuttu her dk denedim tabi banyoya girip yada dene su altin da oda cok işe yariyor ten temasi yapin
Annevecanliblog burcinvrl6006 canım damla damla süt verceksin ağzına aç kalmıcak ama doymıcakta. Ayakta sallayarak şarkı mırıldanarak biraz da uykuluyken tutturcaksın. Vazgeçme illa ki tutacak.
burcinvrl6006 Dyg61 ilk defa dün sağdım sütümü mecbur aç kalmasın diye süt çıkarıyorum ağzına damlatıyorum denemediğim şey kalmadı şaştım bugün götürücem sağlık ocağına
Pelin06 tam kavramasını sağlayın memeyi agzının kenarına parmagınızı dokunup açtırıp iyice vermeniz lazım kavrayamadığı için ememiyor.
merhababebik Öncelikle burnunu temizleyin serum fizyolojikle, nefes alamayınca memeden atıyorlar kendilerini. YouTubedan öğrenirsiniz nasıl yapıldığını. Bol ten teması yapın sonra da, odayı ısıtın ikiniz de soyunun vakit geçirin beraber
burcinvrl6006 merhababebik burnu dolu olabilir evet bu aklıma gelmedi bugün temizleyeyim bide öyle deneyeyim
Dyg61 burcinvrl6006 göğüs ucunu damağına sürtün uyarıcaktır onu sağlık ocagında anlatırlar zaten sana pes etmeyin daha çok minik bebeğiniz tutar kısa zamanda
Pelin06 burcinvrl6006 tutacak pes etmeyin daha çok küçük bi emzirme danışmanına gitseniz çok iyi olur
burcinvrl6006 Annevecanliblog çok üzülüyorum emziğini şırıngasını alıyo benim göğüsümü itiyo vazgeçmiyorum veriyorum uykusunda uyandıkça ama yok.. direniyoruz bakalım
Annevecanliblog burcinvrl6006 Canım daha dün konuştuk bunu arkadaşlarla en azından anne sütü alıyo öyle düşün aç bırakman lazım. Daha bir haftalıkmış bir kaç gün daha dayan bir 10 gün geçsin sonra ağlamasına dayanıp meme ver en sonunda öyle bir tutuyo ki bıcırıklar. Başında dayan sonrası sonsuz güzellik olacak inşallah
burcinvrl6006 Pelin06 sağlık ocağına gittim ve kuzular gibi emdi orada hiç ağlamıyor da garezi bana 😄 orada gösterdiler sabırlı ve sakin ol illa ki alacak göğüs ucunu çıkartmak için süt sağma makinasını kullan ucu çıksın sonra öyle dene dediler akşam denedik emdi tek başıma nasıl yaparım bilmiyorum şuan ablam yanımda o yardımcı oldu bakalım gece uzun beni neler bekliyor