Sudekavass Kızlar iç karnınızın dar olduğunu söyleyenler ve gerçektende öyle olup sonradan göbeği çıkan varmı??? Ben 19+3 oldum ama hâlâ hamile göbeğim yok sizin durumlar ne??❣️🥰
Elifgoktug1 Sudekavass ilk bebekse geç çıkabilir benim ilkinde 20 li haftalarda çıktı ikincide direk ben burdayım dedi hamile olduğumu öğrendim öğreneli göbekli gecmisti😁
Seymoshh Sudekavass ilk gebelikse iç karın dar olsada biraz geç çıkabiliyor benim dar mesela ikincide 4.ayda çıktı üç numaradada erkenden fırladı 4 numara paha biçilemez😂14. Haftamdayım ve gören direk hamilemisin diyor🤪o kadar belli
kuzeymomsss Sudekavass benim doğuma giderken bile neredeyse o kadar çok göbeğim yoktu. Komikti ama güzeldi, şimdi karnım neredeyse eskisi gibi 😂
Livan 26+5 deyim iç karnım geniş çok fazla çıkmadı gören hamile demiyor yani 3 kilo aldım en iyisi göbüşün çıkmaması ne çatlak derdi oluyor ne başka 😂😂
Kocagoz88 Sudekavass ben de aynı canım 19+1 im hala yok hatta az önce onu dedim oğluşum dedim bize bravo hala çıkmadı göbeğimiz 😂😂
BirFeyzaBirBebek Sudekavass ben 18+3 oldum. Çıktı hemen. Şuan dışardan anlaşılıyor hamile olduğum. Zayıf olduğum içindir belki. Sadece 3 kilo aldım bu zaman kadar. Bana çok çıkmış gibi geliyor. Bir de erkek olunca daha sivri büyüyor 🙂
Pineapplee BirFeyzaBirBebek bizde 18 olduk ama ben hamile gibi değilde daha çok göbekli gibi duruyorum sanki ya 🤦🏻♀️😂
Ezgiiss Sudekavass benim de yok canım. Hamile olduğuma bazen kendim bile inanamıyorum bırak dışarıyı. Kilo da hiç almadım denebilir 1 kilo aldım sadece
ikicocuklubiranne Sudekavass ilk hamileliğimde de bu hamileliğimde çıktı ve daha 14. Haftadayım. Çabuk ve çok şişiyorum ☺️
sdymtl Ben 25+6yım. Daha 2-3 kilo aldım. Karnım hiç belli değil yapışan bir şey giymezsem kimse anlamıyor 😀 zaten kilolu olduğum için de kendi göbeğim sanıyorlar ya da 😀
Melissa_20 Sudekavass Selam Aleykum canim salikla dogulsun ilk once yavrun benim ikinci hamileliyim ikisindede erken cikdi 15+4haftalik baya gobeyim var hareket henuz hiss etmedim ama
yabansena Sudekavass benim ilk 2 gebeliğimde hiç göbeğim belli olmadı insanlar inanmıyordu hamile olduğuma 😂 eşim bile gece beni izlerdi gerçekten sen hamile misin diye. Doğum yapana kdrda çok büyümedi. Bebeklerde 3200 doğmuştu. 3.hamilelikte baya göbeğim çıktı herkes aaa sen bu sefer gerçekten hamilesin diye dalga geçiyolardı 😂
Mercimek48 20+3 üm bugün dışardan hala belli değil hamile olduğum ama zaten kilolu hamile kaldım ondan kendi göbeğimden anlaşılmıyor bebek olduğu🙈🙈ama gece yatarken karnımın sert olduğunu anlıyorum bebekten ötürü ama dışardan biri dokunsa bile anlamaz henüz 😂