Babynatv Kızlar ben 40 gün önce kürtaj olmuştum 6 kez falan bir ilişkim oldu korunmadan ve hala adet olmadım sizin kaç gününüz geçti kürtaj olanlar hamile miyim diye umutlanmakta istemiyorum pek
Mavi010518 Babynatv Benim 48 gün de olmuştu daha zamanınız var 50 ye kadar bekleyin hala regl olamıyorsanız doktora gitmeniz lazım parcami kaldı yoksa yeniden gebelikmi mevcut yada stresmi bakarlar en azından
Bsragrkan Babynatv kürtajdan 29 gün sonra adet oldum ama soğan kürü yapmaya başlamıştım. 6 gün oldum normal düzen sonrasında korunmasız iliskiye başlamıştım
Melismelo Ben düşükten sonra 60 gün olmamışdım ama hamile değildim :/ okadar gecikince bende öyle sanmışdım😅
Bsragrkan ParildayanYildiz canım 3 haft geçmişti hatta adet olabileyimmm diye yapmıştım 3 gün içebildim 4. Günü sey oldum hemen kestim içmeyi
dilarademirrr Babynatv bende kürtaj olmuştum 2 sene önce. Kürtaj olunca yarı lohusa sayılırsın demişlerdi büyükler 47 gün sonra adet olmuştum.
frdsnnr46 Kürtajdan 37 gün sonra adet gördüm. Dr kontrolüne gittim kürtajın üstünden 15 gün geçince. 40 gün diyorlar adet olmak için. Eğer gitmediysen drye, Git bir kontrole. Belki hamilesindir belki başka bir şeydir.