Zxcwere Arkadaşlar yarın kontrolüm var ve iki haftadır gidemiyorum. işin kötüsü hastaneler grevde 41. Haftamı dolduruyorum. yarın için randevu alan, yada gidecek olan var mı aranızda acilden mi gireceksiniz, yoksa bir iki doktor oluyor mu polikliniklerde
Sinemmmmm58 Zxcwere nerden okudunuz grev oldugunu benimde randevum var sbaah eger grev varsa acilden giris yaparim direk
Iloss_06 Zxcwere Ankara şehir hastanesine bugüne randevum var. grev olsaydi alamazdik herhalde randevuyu
Zxcwere Iloss_06 Randevu almış çoğu kişi bende şehir hastanesine gideceğim sabah doktorum haftam ileri olduğu için randevusuz gelebilirsin demişti randevu denemedim o yüzden iki hafta oldu gitmeyeli en son gittiğimde yatış verdiler bebek hareketlerinden şüphelendiler o yüzden de yarın gitmek istiyorum zaten iki hafta gidemedim.
gizem6 5-6-17-18-26-27 tarihlerinde grev var.Herkes katılıp katılmamakta özgür kişinin kendi tercihi oluyor gitmeden hastanenizi arayıp doktorunuzun çalışıp çalışmadığını bi sorun isterseniz.Randevular çoğu zaman açık oluyor.
Iloss_06 Zxcwere 39+3 haftaligiz bende 1 haftadir gidemedim ama buraya ilk defa gidicem sabah mi gideyim bende yoksa acil den mi giriş yapayım?
Zxcwere Iloss_06 sabah gittiğin zaman bakılıyor randevun olmasa bile ben ilk 33 haftalıkken gittim şehir dışından geldim hemde alıyorlar yani ama işte grev varken nasıl oluyor inan bilmiyorum daha önce denk gelmedim. Haftamızdan dolayı acilden bakarlar en kötü öyle düşünüyorum
Zxcwere Ben doğantepede oturuyorum 6 40 da çıkacağım. Ne kadar erken gidersem o kadar az beklerim çünkü herkes randevu alamayınca gidiyor yığılma oluyor artı randevulu hastalar derken saat geçiyor zaten önce nstye giriyorsunuz. Gider gitmez numaratörden sıra alın sonra 7 buçukta hasta kayıt açılıyor muayene sırası veriyor