Biranneo Gaz sancısı diye ötemeleyin bende bir kere bu durumu diğer gaz sancılarımla karıştırdım megerse çocuk geliyormuş. Sancıların dk sını ölçmek faydalı olur . Direk hastaneye yatırıldım. Sizde dikkat edin.
Cemrreedemirci Yagmurrr_ kesinlikle içince şok oldum bu kadar etki beklemiyordum hem hızlı etki hem de uzun süreli.
Yagmurrr_ Yenigebe22 bej artık İnternete bakmiyom valla önüne geleni yaziyolar bosver bakma fazla herzeyi kararında yemek lazim
Dilos6342 Yenigebe22 Canım sıcak su torbası zaten koyamazsın karnına. Ben olduğunda hep sıcağa yakın su içerim fayda ediyor dene istersen Bitkisel bisey diyemem hamilesin zaten zararlı olabilir doktoruna sorabilirsin
Yenigebe22 Dilos6342 denedim. Gerçekten hemen kestii 🙈 artık sürekli yapicam çooook teşekkür ederim kızlar hepinize ❤️❤️
SukriyeNese Yenigebe22 bende Bugun aynıyım kızlar ölüyorum sandım 13 haftalık hamileyim bende önceden de gaz sıkıntım vardı zaten fakat biri yazmış düşük yapıyorum sandım diye inanın bende öyleydim bir çözüm varsa bende yapayım hemen