MerveeD FilizzzB ikisinide aynı zamanda 14. Haftama kadar kullandım uyku dısında hc bır yan etkisi ı görmedim faydalarını coook gördüm
dilarademirrr FilizzzB progestonu fitil olarak kullanıyorum 3 aydır hiç yan etkisi yok. Prilamı bulantıya dayanamadığım zamanda kullandım bikaç defa onda da kafamı yastıktan kaldıramadım bütün gün uyudum hep onun dışında bi yan etki yaşamadım
portakalcicegii FilizzzB ikisininde kullandım. Progestanı akşam yatarken alıyordum aşırı sersemlik yapıyordu. Prilamı sabah alıyordum oda bir kaç saat sonra sersemleştiriyordu. Uyumadan kendime gelemiyorsdum 😵💫
Kubraaatmr FilizzzB prilam müthiş birşey. Gerçekten o olmasaydı nasıl olurdu bilmiyorum. Yan etkisi de genelde halssizlik uyku vs yapıyor. Bildiğim yada bende yapan başka bir yan etkisi olmamıştı
Cdem21 Vera09 progestron fitil olarak kullandığım için bi yan etkisini görmedim şükür prilam da çok iyi geliyordu bugün hiç fayda etmedi aferdersiniz sürekli çıkardım herhalde bidaha asla yumurta yiyemem aşırı tiksindim
pediatrihemsiresi Progestanı vajinal uygula yoksa baş dönmesinden hayatta başını kaldıramazsın en büyük yan etkisi baş dönmesi. Prilam dr gebeler için müthiş bir bulantı ilacı güvenle kullanabilirsin
Ayse11205 Prılam hiç kullanmadım progestan kullanıyorum hala ama ben günde 1 aldığım için gece yatmadan önce kullanıuorum çünkü hem baş dönmesi hemdeinanılmaz halsizlik yapıyo
gulbahardolunay Prilamı hala kullanıyorum 34 haftalık hamileyim bi yan etkisini görmedim progestanı da fitil olarak kullanıyorum
Almigok FilizzzB prilamda dozu düşük gelip fayda etmiyordu 2 tane atıyordum Protestan uyku ve halsizlik yapıyordu
Ronas @FilizzzB ikisini de kullanıyorum ve sürekli uyuyorum Şimdiye kadar sorun yoktu uyumakta ama pts işe başlayacayacam bakalım işte nasıl dayanacam