0114 kizlar burda dogum hikayemi paylasmayi sabırsızlıkla bekliyodim maalesef nasip boylesi acili bi hikaye olacakmis yazip siliyorum happymomu.... 2 yildir evliyim vajinusmus hastasiydim 2 yilin sonunda tedavi oldum oldugum ay hamile kaldim sonrasinda 10. haftadan 24.haftaya kadar dusuk tehlikem vardi hep yatarak gecti sonra 34.haftamda kontorlum vardi nstde sancim cikti doktorum rahim agzi kisaligin var dedi erken dogum riskim olsugunu soyeldi 3 gun yattim hastanede 38. haftaya kadar geldik minigimle dun birden hareket etmedigini fark ettim hemen doktora gittim nstye bagaldialr kalp atsini bulamadilar meger kalbi durmus yavrumun hemen baska hastaneye sevk ettiler bizi gittik oraya bende hala bi umut yasiyor saniyorim doktorum maalesef kalbi atmiyor dedi dunya basima yikildi isterseniz otopsi yapip neden öldüğünü ogrenelim diye teklif ettiler bende istemedim sabah 7 de genel anesteziyle sezeryan dogum yaptim uyandığımda hala soruyorum etrafa bebegkm agladimi diye herkes hayir diyor yikildim sonra getirip gosterdiler yavrumu bana doya doya optum kokladim babasi defnetti yavrumuzu insallah cennette sefaatcimiz olur yavrum Allah hepinize hayirli dogumlar nasip etsin evlat acisi hivbiseye benzemiyormus
Nilay_09 0114 başınız sağ olsun Rabbim birdaha yaşatmasın canım 🙏 cennette şefaatçi olsun size Allah'ım sabır versin
Aysegull00 0114 başınız sağolsun rabbim sabır versin inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsınız ve sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız
Suzitosuzi Allah sabır versin.. Çok büyük acı.. Melek olmuş yavrunuz Allah öteki dünyada kavuştursun şefaatçiniz yapsın inş 🙏🏻
Mervecagdas Başınız sağolsun acınızı anlıyorum allah sabır versin kimseyi evlat acısıyla sınamasın ama keşke paylaşmasaydınız ben de şuan 37. Haftamdayım şimdiden acaba sağ salim kucağıma alabilecek miyim korkuları yaşarken bunu okumak hepten tedirgin etti tabi istediğinizi yazmakta serbest herkes ama ne biliyim insan kendini sizin yerinize koyuyor çok zor...
Zeliha06 Mervecagdas çok doğru konuştunuz 37 haftalık hamileyim suanda çok tedirgin oldum ve korku sardı istemsiz gözyaşım aktı 🙁 Allahım kımseyı evladı ile sınamasın kurban olduğum Allahım kimsenın kucağını boş bırakmasın
0114 Mervecagdas iyi dileklerinize tesekkur ediyroum Allah razi olsun ama baslikta acik acik belirttim girip okumayabilirdiniz herkesin acisi kendine
Duamm Mervecagdas keşke okumasaydn cnm etkilenecgni bildgn halde boyle postlara grme korkma bişey olmaz inşallah
YsmnNuh Söyleyecek hiçbir şey bulamadım çok üzüldüm Allah size bol sabır versin umudunuzu yitirmeyin Rabbim bir gün size de hayırlısı ile evlad verir inşallah önce kendinizi az da olsa toparlayın. Dualarım hep sizinle
Sedefkartalice1903 Allah sabırlar versin içim parçalandı çok zor bir durum umarım bir an önce atlatırsınız :((((
Tuba06 Rabbim şefaatine nail etsin sizi orda bekler sabir edin ve isyan etmeyin rabbim insallh yine cocuk nasip eder size bende 8 haftalik bebegimin kap atisi durdugu icin kurtaj oldum tabi sizinki daha buyuk gördünüz kokladiniz cok zor rabbim kimseye evlat acisi gostermesin şu an 4 aylik hamileyim rabbim hayirlisiyla dogurmayi nasip etsin insallh şubat ayinda kaybettim bende bebegimi
ElifSencan123 Daha 4 gün önce dogum yaptim. Şuan bu yaziyi okuyunca kendi evladim gibi üzüldüm agladim cok cok aci söylenecek kelime bulamıyorum. Sadece Rabbim yardimciniz olsun en kisa sürede yine bir evlat nasip etsin 😔😔😔
Aminem 0114 rabbim sabır ,güç versin. O bir melek sizi bekliyor olacak. Inşallah rabnim bir daha yaşatmasin :(
Kbraengz Rabbim en kısa zaman da kucağını doldursun İnşallah. Ne kadar büyük acı Allahım biz okurken ağlıyorsak sen neler yaşadın. Bende geçen yıl bebeklerimi kaybettim görmek dokunmak sonra toprağa vermek çok acı ama Rabbim sabrını veriyor isyan etme yeter. Sabırlar diliyorum.