DenizAyy Kızlar merhaba, yarın 5+3 oluyorum doktora daha gitmedim yarın gitsem kese ve bebek ultrasonda görünür mü acaba, gitmişken görmek fazla stres olmamak istiyorum
Vera09 DenizAyy kese görünür ama bebek görünmeyebilir. 5+0da keseyi görmüştük bidaha 7.haftada çağırmıştı kalp atışını duymuştuk
moom222 DenizAyy cnm.kisiden kişiye değişir geç döllenme falan olduysa geç gozuke bilir benm 7 haftada gözüktü mesela bazıları beş haftada yazacaktır görenler istersen altı haftayı bı dokdur gidince her ikisinde görürsün
Aysgl1305 DenizAyy DenizAyy ben 4. Haftada kesemi gördüm allah nasip ederse 7. Haftada kalp atışını dinlemeye gideceğim
2bebe1gebe DenizAyy 5+4 te kalp atışıyla beraber keseyi görmüştük ama özel bir hastaneye gidiyordum etmes te aynı olmayabiliyor cihaza bağlı birazda
DenizAyy Vera09 ayy inşallah, keseyi görmeyede razıyım 🙏 bu seferde kalp atışını duyayım diye sabredemicem ama dış gebelik filan olabilir hemen git doktora dediler internette hep kötü şeyler yazıyor, o yüzden geriliyorum 😔
DenizAyy moom222 aslında benimde içmden pazartesi tam 6 haftalıkken gitmek geçiyordu, ama internette hep kötü şeyler çıkıyor burda da okudum yok dış gebelik yok boş gebelik hemen gidin beklemeyin diye görünce insan geriliyor 😔
Vera09 DenizAyy olsun gidin sonra tekrar gidersiniz. Ama kotu seyler okuyup caninizi sikmayin hic 😕 annenin endisesi kendine yetiyor zaten. Iyi dusunelim iyi olsun
pediatrihemsiresi Devlette bir yere gidersen cihazlar eski gözükmez 2 hafta sonra gel derlee. Kendim hemşireyim ben 5+1’ken çalıştığım üniversite hastanesinde göremediler 2 gün sonra özel muayenehaneye gittim gayet net gözüktü
Kub246 Ben evde test yaptıktan sonra doktora gitmiştim Haftada görünmüştü kese. 😊 büyük ihtimalle görünecektir ama yine de bunu düşünüp korkmayın lütfen. Zaten bir sıkıntı olursa doktorunuz size bildirecektir. 😊 dilerim güzel haberler alırsınız 🙏😊
DenizAyy Kub246 inşallah hepimiz hayırlısıyla atlatırız bu süreci 🙏 teşekkür ederim valla içimi rahatlattınız 🤗
Kub246 DenizAyy özellikle ilk başlarda çok daha korkusu oluyor insanın anlayabiliyorum sizi. Her gün acaba bebeğim iyi mi diye düşünüp kendimi geriyordum. Beni de doktorum 8. Haftamda biraz korkutmuştu bazı konularda. O zaman yaşadıklarımı bir daha yaşamak istemem.
Ozgeysrgn @“DenizAyy” bizde bugün 4+4 de kesemizi gördük kalp atışı için 10 gün sonra 5+6 da tekrar çağırdı , görünebilir yani