Ayseee22 Sezeryan doğumdan sonra sütünün kac günde geldi gelmesi için naptiniz yardımcı olur musunuz 2 günlük bebeğim var sütüm cok az geliyor ince ince geliyor çocuğa yetmiyor mama veriyoruz
Gzm-- Ayseee22 yetmiyor diye dusunmeyin.bol bol emzirin.saat basi emzirin.emzirdikce cogalir.pompa varsa onunla da destekleyin.ben oyle yapmistim hic mamaya gerek kalmamisti
Lulemom Ayseee22 benimde sütüm hemen geldi ama yetmedi. İlk 2 hafta mama meme gittik. Ben mamayı memedeyken ağzının kenarından verdim. Yani meme boşta olsa emmiş oldu. Öylelikle sütüm çoğaldı 1 hafta sonra mamayı bıraktık
user124578 Ayseee22 3. Gün indi sütüm o 3 günde etraftan ne duydularsa yedirip içirdiler ama bence zaten ineceği için indi 😂 cunku kendi annem normal doğum yapıp 4. Gün inmiş sütü
Gorkeminannesi Ayseee22 ilk gün bana sagma makinasi verdiler süt ne kadar geliyo diye görmek için ve biberonun dibindeydi sadece süt ve hemsire iyi dedi ben cok şaşırmıştım o gun kan şekeri düşmesin diye mama meme şeklinde ilerledik iki saatte bir ertesi gün emzirmeye devam ettim ve aksama doğru tamamen gelmisti sütüm
Dark Ayseee22 hemen geldi damla damla. 2. Gün dolu dolu geldi. Sıcak duş alın, masaj yapın goguslere. Bol bol su için 3 litreyi bulsun. Sizin için en faydalı şey şuan su. Su içip çorba falan tüketin. Bebeği bol bol emzirin. Emdikçe süt iner