Kbrakeser 17 haftalık hala bulantılarım geçmedi . Zofer kullanıyorum ama tüm gün baş ağrısı uyuşukluk, uyku hali yaşıyorum tansiyonum düşük gibi . Zofer kullananlar böyle şeyler yaşıyormusunuz . İlaçtan mı oluyor yoksa başka bir şeydenmi bilemedim .
kelebekimm Kbrakeser zofer değil ama Dr prilam kullanmıştım ben. O da böyle yan etki yapıyordu ve gece içilmesi oneriliyor. Yan etkilerin da yazması lazım. Bı kontrol et. Ama bu tür ilaçların yan etkeri aynı olur genelde. Birde gece iç belki gün içinde biraz daha iyi hissedersiniz.
iremcim Kbrakeser zofer bende kullandım bitmeyen bulantılarım yüzünden. Bende böyle yan etkiler yapmadı. Doktoruna danışmanı öneririm recetenin icindeki yan etkileri okumalısın. Doktorum gerek olmadıkça kullanma demişti
bsraugr Kbrakeser ben çok uzun zaman kullandım ama böyle yan etkileri olmadı bende hatta kendimi daha iyi hissettim
Kbrakeser kelebekimm prilamda kullanıyorum onu gece içiyorum . Zoferi sabah , bulantılarım ileri derecede olduğu için
aysee_aktass Kbrakeser canım çok önce yazmışsın bunu ama cevap verirsen çok sevinirim prilam içiyorum gece yatmadan 2 tane ama hiç fayda etmiyordu bulantılarım kusmalarım artık son raddede doktorum zofer verdi aynı sen gibi gece 2 prilam sabah 1 zofer iç dedi durumum seninle aynı sende işe yaradı mı acaba 💜