Fatma6134 Merhabalar 26 haftalık hamileyim. Acil bir sorum olucaktı hemoroid oluştu bende ve 4 gündür canım çok yanıyor. Bu durumu içinizde yaşayan varsa bana ilaç önerirmisiniz? @>!!<
MerveEbru Fatma6134 doktora danışmadan bi ilaç kullanma canım. Bi doktora görün ağrıların çok oluyorsa sirkeli suyla sil
bebekveannesiii Fatma6134 Onunla ilgili bı çok öneri gelecektir de benim kafama takılan 10dk önce kaydolup 6 dakika önce de post açmışsın 🤔🤔🤔
Denzk Fatma6134 hamilelikte hemoroit olmayan var mı deseydin daha kolay cevap alırdın 😂 herkes oluyor malesef. Bana pronotol krem ve fitil verdiler ama geçmiyor malesef eczacıya sorun verir zaten
esmaozdemir76 Fatma6134 en kısa zamanda bı doktora danis ama evde agrini geçirmek için duşakabinin içini sıcak suyla doldurup tuz at içinde biraz otur agrini azaltır ben çok faydasını gördüm
Deletedmom547899 Kayısı, bol bol su içmek bir kaç gün sıvı beslenmek çorba vs. çözümü kısa süreli de olsa böyle bulmuştum.bide demir ilacımı doktoruma danışıp değiştirdim demir ilacindan kaynaklı olduğunu düşünüyorum