Melihaa Arkadaşlar eşimle kan uyuşmazlığımız var normalde 28. Haftada uyuşmazlık iğnesi yapılıyomuş ama bunu bana hiç bi doktorum söylemedi sormama rağmen doğumdan sonra olacağını söylediler böyle bişey yaşayan var mı daha sonra bi problem oluşur mu ???
Tgbatem Melihaa bizde de kan uyuşmazlığı var dr um kanama leke olursa hemen en yakın hastaneye git dedi onun haricinde şimdilik başka bilmen gereken birşey yok dedi
SinemAyaz Bizde de var uyuşmazlık indirect coombs adında bi test var bu test sizinle bebeğinizin kanları karışmış mı diye yapılıyor eğer sonuç negatifse sorun yok 28. Haftada yapılıyor ki Doğuma kadar iğne önlem amaçlı Doğumda da bebeğin kanına bakıyorlar bu da direct coombs testi bunun sonucunda tekrar iğne benimde iki doktorum bu iğnelere karşı bu yüzden 24. Haftadayım doktor değiştiricem sanırım
kizannesii Bizde de kan uyuşmazlığı var bizde indirect coomb testi yaptırdık şükür negatif çıktı ve iğne falan olmadım aslında birinci çocuktan ziyade ikinci çocukta genelde yapılıyomş bu igne zatn.birincide bebegin varlığını anne vücudu anlayana kadar bebek dogmuş oluyomş ama herkeste aynı defl tabiki.kanamalı kötü bi hamilelik geçirmediysen gerekli görmemiş olabilir doktorun.için rahat etsin istersen bu testi iste doktorundan canım yada başka bi doktordan
Melihaa Testi yaptırdım bende negatifti sonuç ama doktor değiştirdiğimde negatif olmasına rağmen baya bildiğiniz azar yedim niye yaptırmadın igne diye haliyle endişelendim şuan 38 haftalığım tekrar teste gerek var mı acaba