menuder
menuder öncelikle merhaba ☺️Yeni doğum yapmadım 4 yıl önce doğum yaptım ve şuan 3 aylık hamileyim ama yine de tecrübelerimi aktarmak istedim🥰açıkçası bence kullanılan bakım ürünler bebeklerin cildine göre değişiyor mesela bize de sudocrem hiç iyi gelmemişti zaten kızımda nadir pişik olmuştu.ayrıca sling benim için en güzel şeyde bence almalısın Eğer ücreti fazla gelirse bazı uygulamalar da 2.el satılıyor alışta bebeği sevmeyenler yada kendiler kullanamayanlar var onlar satıyor bence alınabilir benim ve kızım aramdaki muhteşem bağdı resmenhemennuyuyordu çok huzurlu oluyordu sonrasında 3 aydan sonra kanguruya geçtik ergonomik tabi onuda çok uzun süre kullandım çalışan anneydim ve sürekli yürüyordum onunla,bebek arabasına sadece tatillerde içinde uyuması için ihtiyaç duydum çok rahat edip ne kadar gürültü olursa olsun uyuyordu içinde çok rahat ediyordu.Bebek arabasının pusetinide yeni doğduğu zamanlar doktor kontrolleri için kullandık sonra da araba içinde kucağımda olmasındansa onun için koyuyorduk o şekilde daha güvenli geliyordu.yenidoğan kıyafetleri konusunda diğer arkadaşlara katılıyorum çok bişey alma bence çünkü aşırı çabuk büyüyorlar benim kızım 3.770 gr doğdu ve neredeyse 2 hafta giyebildi çok çabuk serpiliyorlar zıbınlar ve Müslin bezleri çok kullanışlı müslini banyodan sonra su çekmesi için kullandık ,uyurken çok terliyordu altına kullandık, bebek arabası üstüne kullandık,6 aylıkken tatilde denizden vs çıktıkça ya da uyudukça müslinleri kullandık☺️Buarada emzik hiç kullanmadı ve ben o dönem Philips Avent emziğini almıştım daha doğmadan, gerekli olabileceğini söylemişlerdi şimdiki aklım olsa almazdım.Ayrı göğüs pompası aldım lansinoh marka manuel ve aşırı memnun kalmıştım.şimdiki aklım olsa göğüs ucuna kullanılan Çelik kapklardan alırdım çünkü o dönem yara olmuştu ve aşırı acı çekmiştim emme saati gelmesin diye ağladığım 2 hafta olmuştu hatta🥰ama önerim şu ayva çekirdeğini suda beklet ve göğüs ucuna sür jel kıvamına geliyor beklediğinde zaten ciddi anlamda mükemmel etkisi oldu ben krem almıştım ama kullanmadım emerken tiksinir diye ben kendim psikolojikmen rahatsız oldum.anne yanı beşiği çok güzel bizimki biraz büyüktü ve 1.5 yaşına kadarda kullandı hem hafiften sallanma özelliği de vardı çok kullanışlıydı.Çok uzun oldu lütfen kusura bakma umarım işini kolaylaştırır 🥰🥰