Hazal89 Kan sulandırıcı iğne vuruluyorum acaba o yüzden mi bacağımda ki varisler yoksa her hamilede olabiliyor mu? Mor ince kılcal damarlar var ama artıyo ne yapmaliyim bilgisi olan var mı?😓
Busrasbaby Hazal89 artmayı önlemek adına varis çorabı kullanmanı öneririm, bendede genital varisler var doktorum mutlaka varis çorabı giymemi söyledi. Bende giymeye başladım, ağrılarımıda geçiriyor.
EsraDabakzkal Hazal89 Kesinlikle varis çorabı öneririm. Benimde gebelikte çıktı varis. çorabı giyince çok rahatım. Ağrım sızım olmuyor. Gün içinde ayaklarım şişmiyor. Tek temennim Doğumdan sonra geçmesi 🙏
Mltm Hazal89 benim hamilelikten ve markette çalışmamdan dolayı bacak ve vajina varislerim çıktı. Doktorum normal olduğunu söyledi kan basıncının artmasından dolayı olabilirmiş. Kan sulandırıcı iğneye başlattı hem varisler iyileşsin hem pıhtı tehlikesi olmasın diye . Çorap da kullanabilirsin dedi ama iğnelerden sonra ağrım azaldığı için ihtiyaç duymadım. 38+2 olduk zaten doğumdan sonra geçer inşallah hepimiz kurtuluruz bu dertten🙏🏻