Gamzeee5858 22haftamdayim kuyruk sokumumda sag tarafimda siddetli ağrı var bacagimin üzerine basamiyorum uykularım haram oldu kızlar normalmi
kivicik Gamzeee5858 canım geçmiş olsun benim öyle bir ağrım olmadı ama üstte kalsın diye yazıyorum , magnezyum kullanıyor musun yada kilonuz nasıl? Çok dayanamayacak gibiyseniz isterseniz bi acile gidin bişey yapılır mı bilmiyorum ama
Manolyagkmn Gamzeee5858 iş mi yaptın yordun mu kendini canım bende de evi temizlediğim günün sabahında oluyordu adım atamıyordum parmaklarımın ucuna basıp duramıyordum kas sıkışması gibi birşey magnezyum verdi doktor ağrım olunca onu içip uzanıyorum 1 2 saate geçiyor
Gamzeee5858 Ozgrwili aynn bnmkide ilk aslinda yormuyorum çok ta bi hafta önce bu agru sol taraftaydi smdi sağ ama sag siddetli magnezyum kullanmak mı gerekli
Manolyagkmn Manolyagkmn ve hergün maden suyu içmemi önerdi Dr onunda çok faydası oluyor magnezyum kullanmama gerek kalmıyor onu düzenli içince
Gamzeee5858 Manolyagkmn magnezyum kullanmıyorum her yolu denedim geçmedi acildekiler hiç güzel ilgilenmiyor
elzy7 Gamzeee5858 Hastaneye gitsene arkadaşım. Yada ara sor doktoruna. Buradaki insanlar sana acil ne cevap versin. Okadar şiddetliyse ne vakit kaybedıyorsun buralarda
Dark Gamzeee5858 çok rahatsız edici bir agriysa doktora görünün derim. Durup dururken normal değil. Haftaniz kucuk dikkat etmek gerek