Nilay_09 Kızlar ilk gebelikte kızım oldu hamileyken saçlarım kaşlarım kirpiklerim döküldü hep bu gebelikte ise maşallah kaşlarım ve saçlarımın normal dökülmesi bile durdu cinsiyet farkı mı acaba? Erkek çocukta bacak tüğleri çabuk uzar diyorlar doğrumu bu?
Asiyeomur Nilay_09 ogluşuma hamileyim ayaklarimda tuğ namına birşey kalmadı diğer yerlerimde de azalma var ama göbusumde tüğcükler var ☺☺
Ebraradinn Normalde bacaklarımı alırım ertesi gün çıkar oğlum olucak haftada bir alıyorum sanmıyorum yani :)
Nilay_09 Ebraradinn benimde bacaklarımdaki tüğler çok geç çıkıyor artık ama saç dökülmesi durdu 🤔 cinsiyetini tam net öğrenemedik daha bi kız dedi doktor bi erkek 🤷♀️🤦♀️erkek hissediyorum bakalım ne olacak
Mydream Bende de tüylenme azaldi bacaklarimda ve kollarimda,karnim tüylendi aşiri başindan beri yüzümde de artdi azicik, cinsiyyeti tam bilmiyoruz bi erkek dediler bi kiz
Guclubebek Erkek bebek bir miktar progesyeron üretmeye başlıyormuş daha doğmadan önce kullanma sivilcelenme oluyormuş doktordan duymuştum
Mydream Guclubebek 22. haftadayiz sivilcelenme başlamişdi şimdi geciyo yavaş yavaş, karnim haric tüylenme yok ama cinsiyyet netleşmedi henüz
Hulyaaaaa75 Bende 20+2 yim persembe gnü ayrıntlm var ya cok meerak ediyorm bi türlü öğrenemedm cinsyeti inşallah öğrencem bu sfer inşallah saglklıdır cnsyetnide cok merak edyrm 🙈