Eldgrn Eelliiffnnuurr maglesef suyu geldi evde açılma olmadı hastanede beklendi 2 cm kaldı sonra mecbur sezeryan oldu
birprensesvebirprensannesi HatMus 2.020 gram doğdu sabırsız bebişkom 35. Haftamda şuan 11 aylık olmak üzere 9 kilo oldu sanırım ❤️
birprensesvebirprensannesi hayirlisi06 Kıyas için açılmış bir post olduğunu düşünmüyorum sohbet edilmek için açılmış yani neden hemeen bu yargı 🤷
HatMus birprensesvebirprensannesi annelerle çocuklarımız hakkında veya dertlerimiz hakkında konuşamayacaksak neden burdayız diye düşünüyorum açıkcası.
iremcannn1907 HatMus seninki doğum kilosuna göre baya hızlı gitmiş cidden sağlıklı olsun 🥰 benimki 4300 doğdu, 4 aylık 9 buçuk kilo şuan
HatMus hayirlisi06 inşallah bu konuda sıkıntınız olduğu için böyle bir tepki vermemişsiniz. Rabbim evlatlarımızı korusun.
hayirlisi06 HatMus hayır kızım elhamdülillah maşallah diyim persentil tablosunda %98 çıkıyor hep ve çevremdeki insanlar nazar edecek diye korkiyurm çok ama çok saçma kıyas yapmak resmen aptallık her çocuk farklıdır
HatMus hayirlisi06 iyi de burda kimse kıyas yapmıyor ki, merak ettim ve sordum. Ben ve bu posta cevap veren herkes aptal mı oluyor…
Ncyclkk HatMus 2325 kilo doğdu 13 gün kuvezde kaldik 2420 ile hastaneden ciktik 1 ay 4 günlükken tartim yapıldı 3.700 kiloydu 😊