HatMus Doğum yapan annelerimiz bebeğiniz kaç kilo doğdu, şuan kaç aylık ve kaç kilo? Benim kızım 2.640 kilo doğdu. Tam 4 aylık 7.8 kilo. Biraz hızlı gitti galiba 🤔
Eldgrn HatMus bana nasip olmadı ama 18 Nisan’da yengem doğum yaptı hala oldum 😂 3.820 kilo doğdu 1 hafta sonra kontrolde 100 gram vermiş ödem
Birgul HatMus oyy maşallah ☺️ 2900 doğdu kızım 2750 ile hastaneden çıktık en son 9. Ay da 8.5 kiloydu 😀
user124578 HatMus 2800 doğmuştu 2700 e düştü ilk 4 ay ayda 1 kilo aldı sonra birden kilo alımı durdu 15 aya kadar yani 11 ayda toplam 1.5 kilo aldı 15 aylıkken 8 buçuk kiloydu suan 20 aylık ve memeyi bıraktıktan sonra biraz daha kilo aldı 10 buçuk kilo oldu
Srklc Defneadamoms merhaba yanlış anlamayın lütfen sormak istedim bebeğimin kilosu olması gereken aralıkta ama yine de burda yazılanlara göre kilosu az, sizin kide 2 kilo doğmuş bebeğinizi hemen aldınız mı süreç nasıldı kilosu az diye herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı?
Hosgeldinbebek HatMus 3700 doğdu, sarılık vs derken 400 gr gitti ilk hafta. 2. Ay kontrolünde 6 kg geldi
YeninesilAnne HatMus oğlum 3830 gram doğmuştu. Şu an 3 yaş 8 aylık ortalama 19-20 kilo. Bakalım kızımız kaç kilo doğup ne kadar gelişecek.. merakla bekliyoruz ☺️🥳
Defneadamoms Srklc Estağfurullah neden yanlış anlayım . Hemen yanıma aldım . Kilosunu doldurmasını beklemedik .Bu hastaneden hastaneye değişiyor . Bazı hastaneler 2 kiloda bazıları 2500 gr dan sonra veriyorlar .