Gögüslerime el değmiyo dk başı çişe gitmeler koku tazıya dondum yemek desen nutellaya turşu batırmam eksikti oda oldu ve ikinci gebelik olucak varsa test yapmaya korkuyorum reglim e bir gün var sizce ??? Kanda en efken ne zöaan çıkıyordu bu bide kaç çıkar yemi ise sizce
Kan da en erken ne zaman çıkar
ceylanonur varsa testte çıkar cnm
ceylanonur testte çıkar canım şuan ben reglime 3 gün kala testte öğrendim
eymeninannesii sabah yapayım bare bi tane test hadi bakalım geç döllenme falanda ay onlarıda burda öğrendim
ceylanonur şimdide yapabilirsin aslında hayırlısı olsun bakalım ama göğüs şişmesi adetin yakınmış o yüzden de olabilir bebis varsa benide etiketle merak ettim 😄
ceylanonur sabahı niye bekliyorsun şimdi yap 😅 merak ettim bende shdjfj 😅
ceylanonur regl dönemine girerkende böyle olabiliyor ama siz yinede bi baktrn ve haber verin 🙈 varsa ztn her türlü çıkıyor kan değerinde 😂
eymeninannesii burun tıkanıklığı kabızıda ekleyin bacılarım :))) yaptım ama çoooook silik çıktı varşığı yokluğu belli değil şimdi yaptım
Emedko yaptımmmm ama belli belirsiz çıktı anormal silik hatta kuruma çizgisi gibi
ceylanonur testi atsaydın buraya çok az da olsa varsa vardır cnm ben de adetim iki gün geçmişti insan hisseder yaa eltime diyodum abla ben kesin hamileyim bi şişlik goguslerim falan dediğim gibi test hemen kıpkırmızı olmuştu 😁
eymeninannesii ben şuraya resim atmayı bi türlü beceremedimki :(
ceylanonur adet oldunuz mu
ceylanonur 10 gun sonra yumurtlamadan cikar genelde
ceylanonur benim regl 5 gün varken çıktı canım geç döllenme değilse çıkar 🤗
ceylanonur Bende yumurtlamadan 11 gün sonra çıkmıştı.
eymeninannesii hamileyimmmmmmm
ceylanonur benim kabizlum surekli idrara cikmam pkoslu oldugum icin surekli gec oluyordu adetim ama klomen yumurta catlatma ignesi kullandm ilk ay adet oldum bunda da dedim olurum yaa aman boşver baktim ki yok test yaptim pozitif ama hala kan vermeye gitmedim 🙈😂
ceylanonur gözün aydin canım saglikla kucagina almayi nasip etsin