zehra_56 ablam Eda da doğum yaptı 2-3 gün öncesinden akşama kadar sıvı geldiğini söyledi bende nasıl söylemezsin dedim kızdım hemen apar topar hastaneye gittik ebe vardı nst bağladı sancın yok dedi ultrasonda bakılmadan doktoru aradı gelmedi doktor geri yolladı bizi 2-3 gün sonra doğuma çağırdılar meğer amniyon sıvısıymış bebeği solunumdan bilmem neyden dediler yoğun bakıma aldılar ablama hadi ayaklan bebeğe gidelim dedim öyle kötüydü ki 😓 sonra daha kafası bile tam ayılmadan gittik gördü bebeğini sonra ablam iyice kendine geldi bi kaç saat sonra hadi bida gidelim dedim kapıda 3-5 hemşire olay çıkardı giremez yasak dediler yeğenimle konuşarak aşağı iniyordum hemşirenin biri bana saldırdı sen ne diyorsun diye ne duydu bilmiyorum ama kendine laf söylediğimi sanmış tek derdim hemşirelerdi 😏 4-5 gün sonra dediler ki bebeğin beyninde ödem var kafası şişti nedeni anlamıyoruz tabi biz ablama yoğun bakım kapısında herşeye hazırlıklı ol bebeğin ölebilir dediler Allahım öldürecektim hepsini neyse 20 gün falan kaldı yeğenimi çıkardırlar çok şükür iyi oldu ama o ablamın psikolojisi ben ağlayamıyorım bile yanında teselli olmak için gelsinler tatlı bi umut versinler gelen ölecek dio kıza ya bari öylesine umut verin anne o yaa ve ablamın sütü asla olmadı 😓 bebeği aldık hastaneden ensesinde resmen bıçak yarası gibi iz vardı nereye vurdular ne yaptılar bilmiyorum şuan tam 1 yaşında ve hala ensesinin o kısmından saç gelmiyor kuzumun 😓 Doktor aşkım aşkım yapıyor tatlı dilli görcen bal kadın yani ama tam bi boklar hepsinin Allah belasını versin 😡