Kbrzynp Masal anladım iyi yapmışsın giderek ben ağrı ve leke olur diye takip ediyorum olursa hemen gideceğim olmazsa biraz bekleyeceğim inşallah
Gunesdlan Kızlar ben gittim 5+1 im bugün toplu iğne ucu kadar kese gözüktü ama henüz çok küçük dedi, Haftaya cumaya kadar bekle istersen dedi ve o günde gerekli kan tahlillerini yapacakmış, içim rahatladı.. Darısı size İnşallah 🙏🙏
Cemos Gzmburcu evettt kzlarr ben ciktım simdi doktordan keseyi gorduk cok sukur 😘😍 11 milimetre 😀 12 gun sonra tekrar cagrdi bebegi gormek icin 😀😀 cok mutluyum rabbime sukurler olsun😀
Cemos Bilen48 etmezmiyim canm surekli ediyorum rabbim bizlere hayrli saglkli evlat ver lutfen sen aratma yarabbim diyorum hepimizi sevndr diyorum 😊😊😊😊😍😍
Kbrzynp Cemos benim kafam karışıyor hafta hesaplamasinda☺ doktor son adet haftanın ilk gününden itibaren mi saydı yoksa son adet tarihinin son gününden itibaren mi saydı canım ☺
58Vildan Cemos hayirli ugurlu olsun insallah Rabbim herkesin yardımcısı olsun yarın da ben gidiyorum insallah guzel haberlerle donerim 🙏