Funda353 Selam Kızlar sat 4 aralık Dünkü tahlilim 824 çıktı Cuma günü doktora gideceğiz Sizce keseyi görür müyüz?
Cemos Funda353 gorursun canm insAllah 😍😚 degerin yuksek iki gun snra iki katina cikar ozaman gorursun 😍
58Vildan Funda353 canim doktor bana kese gorunmesi için değerin 6.000 lerde olmasi gerekiyor demişti ama kisiden kisiye de değişir bu durum
Cemos 58Vildan Allah allah banada 1000 ve 1500un uzerine cknca gozukmesi lazm demisti doktorum 😍 dktordan doktora degisiyo demekki💋insAllah gorursun canm benim
Mrvcldr Cemos göremeyebilirsin canım ben 6+1 de kalp atısını dinledim acele etme sağlıkla duyarsın inş☺
58Vildan Arkadaslar göğüsunuz de nefes alip verirken batma şikayeti yaşadınız mı hic? 3 gündür mahvetti bu agri beni
Cemos 58Vildan canm bebim oyle bi şikayetim yok ama yaklask 2 haftadr yururken cok nefes nefese kalyorum 😚 daha cok basndaym ama bilmiyorum neden boyle oluyo😊
Sevgim Cemos nefes nefese kalıyorum demişsin canım kilon filan varmı ben bu konudan muzdaribim çok rahatsız oluyorum ve düşün 7 haftalığım daha
Cemos Sevgim bnm kilom yok 65 le basladm 67 oldm boyumda 1.70 herzamn gayet islerimi felan ypardm ama artk nefes nefese klmya baslyorum 😕
58Vildan Cemos ay canim Rabbim yardımcımız olsun inşallah az kilolarla alırız bebeklerimizi kucağımıza
Sevgim Cemos o sen çok iyisin ben bayağı kiloluyum nefes nefese kalıyorum benim 3üncü olacak inşallah 2 kızım var