Bilen48 Kızlar bugün kese yi gördük çok şükür 😍kan değerim 845 olmuştu ama doktor dio kan değerim yavaş ileriyo morelim biraz bozuldu😟
Cemos Bilen48 canm canını hic sıkma cok sevindim senin adına ❤❤ rabbim herzaman yuzunu guldursun insAllah 🤰😘
AkdFesra Bilen48 uzulme cnm banada ayni demisti ama her kadin farklidir sukur hersey yolunda gidiyo uzme kendini
Cemos Benimde bebegimi gormeme son bes gun kaldi ilk hamileligimde boyle gittim goremedim kurtaj oldum simdide ayni pskolojideym ama rabbim yardm etsn cok zor gunler gecmiyi bana resmen 😑😕
tubatayfun Cemos seni cok iyi anliyorum bende ayni durumdayim bol bol dua et allah bir daha yasatmasin o aciyi insallah saglikla alirsin kucagina
Cemos Gzmburcu biz hep pespese gdyoruz 😊😊 valla sen benden daha iyisin klp atsini dydun bebegni gordun 😊 doktor vajinl ultrasyonlami bktida gordu yoksa normlmi 😗🤰
Gzmburcu Cemos normal ultroson ile baktı canım aynen biz seninle peş peşe gidiyoruz ☺ Cok heyecanlıyım haftaya salı gitcem bakalım daha da net duycam doktorum öyle demişti ☺☺
Cemos Gzmburcu ayy insAllah bende duyarm cok korkuyorum duyamamaktan haftaya pazartesi 7+1 olucam duyarm herhal ya 😚😍😎
tubatayfun Allah hepinize hayirli haber versin saglikla kucaginiza alin evlet acisi yasatmasin duam siznle ❤
1234 Arkadaslar bende 6 haftalık gebeyım dun gıttım kese 17 mm ama bebek yoktu doktor olabılır dedı 20 mm de gozukur dedi Bos gebelık olmasından cok korkuyorum Bırde vajınal gormesı gerekmıyormuydu bebegı
Cemos 1234 7-8 haftaya kadar gozukmezse bebek vajinadan bkyolar canm 😊 bnmkide 5+2de 11 mm idi bakalm bn goreblckmiyim bebegimi