Bilen48 Kızlar yine göremedik 😣Doktor her hangi bir sorun olmadığını sadece geç döllenmeden dolayı görüşmeyeceğini söyledi tabi sadece ultrasondan baktı kan testimiz de 6 da çıkacak 😏insallh en kısa zamandan gorucem bebegimi😢
Newheart Nrnr aynen bende ilk gebeliğimde sorun yaşadım. Boştu. Heeşey Allahtan... üzülmemek elde değil tabii... Ama her zaman düşünmelisin. Tekrar deneyebilirsin. Ben 2 ay sonra yanş şuan tekrar hamile kaldım. Bakalım haftaya kalp atışını duyabilecek miyim ? Herşey nasip ...
duygubezgin duygubezgin Bugun gördük keseyi 6 milimcik allaha şükürler olsun özele gitmemeye karar verdim artık en iyisi araştırma hastanesi olucak sanırım bebeğim için 🙂
Cemos duygubezgin bende suan arastrma hastanesine gidiyorum canm 😊 kalp atisini dydktan snra ozele gtmye baslcam😊
Bktbkt Muhammetefe canm 5+2 günlük hamileyim demişsin de 25 kasım son adetinin ilk günü değil mi nasıl 5+2 oluyorsun benimde aynı 25 kasım son adetm ve bu tarih 4+6lık hamile olduğumuz anlamına gelir benim doktorum ocağın 3 ünde usg ye alacak bizi sen erken olduğu için görmemiş olbilirsin kendini üzme 🙏
Muhammetefe Bktbkt doktorum öyle söyledi glm bnde anlmdm keseyi ölçtü öyle söyledi birde boş gebelik ola bilir deyince moralim 0 oldu
Bktbkt Muhammetefe bence kendini sıkma ve bi sonraki sefer bunu sor bence yüreğinizde ferah olsun sat göre görmemen çok normal ☺🙏
Bktbkt Muhammetefe canm bnm doktorum usg de ayın ikisinde görebiliriz dedi bakalım neler olacak büyük ihtimal kese görecez ama kalp atışı erken ☺
Cemos Bilen48 benimki bebim ayın 22 sinde 749 ckti 27sndede keseyi gordm canm 😶😊 degerlere gire gozukuyo ya kese 😚😚haftaya gorursun ama insAllah
Bilen48 Cemos internette 48 saatte bir iki katına çıkması gerekiyor dio ya o yüzden çok moralim bozuk bütün gün agladim😢