sevilayumitozdemir Cemos belki göremeye bilirsin ama üzülme endişelenme yavaş yavaş büyüyor oda , ben 7. Haftamda görmüştüm bebişi minicik birşeydi anlamamıştım birde 😊 ama kalp atışında ağlamıştım epey çok güzeldi en kısa zamanda görür ve duyarsın inşallah 😊
Cemos sevilayumitozdemir insaallah canım insAllah 😊 biran once duymak icin can atyorum bende aglarm heralde 😊
sevilayumitozdemir Cemos ağlarsın bence zaten şuan dokunsalar ağlıcaz bu hormonlardan dolayı 😊 heeeeeee bu arada Sakın unutmaaaa ses kaydı yap doktoruna söyle dinler dinler durursun evde ben öyle yapmıştım hem de bebişe anı kalır 😘😄😄
Cemos sevilayumitozdemir onuda yapmak istiyorum ama benim esim sevmiyor otur seyleri off 😑 Aslnda harika bir fikir 😀
Betulsarda @sevilayumitozdemir ben 6 da keseyi gordum 7 de kalp atisi canim, goremezse moralini bozma kalp atisini bende ses kaydi ve video yapti esim hep dinliyorum😍 sende oyle yaparsin cok guzel bisey allah bi an once sana da gormeyi duymayi nasip etsin 😘
sevilayumitozdemir Cemos hahaha benimde eşim o tarz şeyleri sevmiyor ama ikna et hamileliği kullan anı kalsın de arada dinlerin merak ediyorum de 😂 ben eskiden bebeği özlüyorum diye hastaneye gidiyorduk sen düşün 😂 arada kontrolümüz olmadan hazırlanıyorum haydi hastaneye diyorum eşim diyo kontrole mi yoksa bebeği özlediğin için mi gidiyoruz 😂😂😂😂
sevilayumitozdemir Bilen48 üzülmeeeeee sakınnnn normal ki şuan bebeği görmemen sıkma canını ben 7. Haftada duydum gördüm bebeği o zaman bende üzğlmüştüm ama normal bir durummuş 😊 sıkma canını bebek yavaş yavaş oluşuyor 😊
Bilen48 sevilayumitozdemir evet canım doktor dsı daha yeni diye olabilir ve kan değerim ilk gün 121 cıktı dün 600 oldu
Bilen48 Bilen48 doktor um çok olumlu konuştu ama ultrasyon dan baktı sadece belki alttan muayene etseydi bebek gorunebilirdi☹
sevilayumitozdemir Bilen48 oy kan değerin çok iyi 😊 ben hiç alttan muayene yaptırmadım biraz daha bekle gözükür zaten küçük minnoş 😊😊😘
Bilen48 sevilayumitozdemir insallh canım ben çok sabirsizim 😢ve çok stres yapıyorum bir haftadır uyuyamıyorum psiklojim bozuldu resmen
Gzmburcu Bende 5+2 oldum bugün doktora gitcem perşembe bakalım ne diycek benim de 3 3.5 haftalıkken bakmıştı kese + kadardı bakalım şimdi nasıl olmuş 😊😊😊
Gzmburcu Bilen48 evet altan muayne edelim iyi ce görelim dedi bende istemedim o zaman 5.ci hafta girince gel bakalım dedi