euphoria123 motivasyonyagmuru1 ben pek anlamıyorum ama karnımı gören bebek erkek mi diyor ve bebeğim erkek 😅
Hazalaskin motivasyonyagmuru1 bende yanlış benim sivri ama kızım olacak yani daha doğmadı doktor kız diyor 😂 bayramda insanları inandıramadım kız olduğuna
MerveEbru motivasyonyagmuru1 yok canım ya benim karnım sivri ve kızım olcak. Gören direk erkek diyo ama kız 👧🏻 ❤️🫶🏻
TugceArslan motivasyonyagmuru1 Bende de belirledi. İlki kızdı. Genişti karnım. Her tarafım genişledi. İkincisi erkek. Karnım sivri ve yanlardan hiç kilo almadım sadece karnım top gibi şuan
NeseA Bende belirliyor başkasını bilemem. 3 oğlumda karnım sivri etrafı boş aşağıdaydı göbeğim. Kızım da karnımın her tarafı dolu ve yukarıdaydı canım
aslhankrhan94 Bende de belirliyor ya 🤔 Hiç bir hurafeye inanmıyorum ama bu karın çoğunlukla tutuyo bence 🤭
Deletedmom727271 İlk oğlum da karnım sivriydi bu oğlum da karnım sivri ama arkadaşımın da erkek onun yayık karnı. 😂 bence yapı ile alakalı.
Ikinciyeanne Oglanda karin sivri dik kenarları bos öne dogru oluyor bide oglanda bel agrisi cok oluyor göğüse cok dayanıyor genelde yukarda duruyor kizda karin yayik cok cikmiyor