benimmdunyamm YeniGebe96 7 haftalıkken yaşadım bir kere geldi devamı gelmedi doktora gittim kanama alanım oluşmuştu
Eflatunpembe YeniGebe96 Sürekli sinir bozucu bir akıntı var. Turuncu, pembemsi, açık kırmızı değişiyor sürekli😳artık doktora da gitmek istemiyorum akıntı yüzünden hiç kesilmedi çünkü
Dyg61 YeniGebe96 betanızı takip edin iki günde bir bir de mutlaka doktora gidin burda kahreverengi akıntı normal denemez sizi de korkutmak istemem doktor size doğru bilgiyi verir
Ballisinsen YeniGebe96 ben yasadim kizimda. Hicbir zarari yok canm. Kirmizi normal kan gelmedigi surece
YeniGebe96 Dyg61 betam yuksek doktorum kan olmadigi surece problem yok dedi cok yogun bi akintidegil aslinda ama korkutuyor tabi
Dyg61 YeniGebe96 iyi çok şükür kesilir inşaAllah benim de kahreverengi akıntım oldu sonra kanamaya döndü o yüzden söyledim sağlıkla kucagınıza alın ☺️
Deletedmom_12 Ben cok az yasadim 5 haftalikken hemen acile gittik. Uyusmazligimiz var bizim hemen iğne yaptilar Allah sifani versin Bu arada progestan fitil kullaniyorum mutlaka kullan dikkat et hep istirahat et
Gul49karagul Benim 9 haftada Bi başladı kanama 55 gün sürdü regl kanaması gibi çok şükür şimdi 29 haftalığız Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah