Merhaba arkadaşlar
Doğum yaptıktan tam 7 gün sonra yazabiliyorum. Pozitif hikayeleri okuyup hevesleniyordum korka korka bekliyordum. sizlerinde endişelerinizi bir nebze olsun gidermek için yazmak istedim. Gelelim doğum hikayeme
İsteğe bağlı sezaryen için 38+4 günlükken 27 Nisan tarihine gün almıştık doktorumla. Normal doğumdan çok korktuğum için kesin başıma daha kötüsü gelecek diye bekliyordum fakat hiç öyle olmadı 27 Nisan’da gülerek eğlenerek fakat çok stresli bir şekilde hastaneye vardım ve yatisim yapıldı. Odamıza geçtik hemsireler beni giydirmek için geleceklerini söyleyerek odamda nst ye bağlayıp gittiler.damar yolum açıldı ve 1 saate ameliyat için giydirildim. Ameliyathaneye indiğimde herkes çok guler yuzluydu bugüne kadar hiç serum takilmamis biri olarak çok korkuyordum.. sondayi uyusturarak istedim fakat zaten öyle olduğunu söylediler. Önce belden iğne yapıldı ve inanın boşuna son aylarımi zehir etmişim hiç acimadi. Bacaklarım karıncalanmaya başladı hemen ve uzandım. En çok korktuğum diğer konu ise hissetmek. Hemşirelere sürekli hissedermiyim diye soruyordum. Beş dakika içinde bir şey hissettin mi dedi hayır dedim sondan takıldı diyince içim çok rahat etti. Sonra doktorum gelince işleme başladılar. Bebek cikarilirken sarsma yaşadım ama hiç canım yanmiyordu. Sürekli damar yolundan ilaç yapıyorlar bilgi veriyorlar. Herşey o kadar güzel gidiyordu ki . Bebek gösterildi ten tene temas yapıldı. Ben doğumdan iki gün önce imom latte ve emzirme çayi içmiştim odama gectigimde göğsümden süt damlıyordu çok şükür. Odama geçtim ilk yürüyüş için geldiler ve o da hiç canımı yakmadi iyki sezaryen olmuş bile dedim 😁 baş ağrısı bel ağrısı olmadı çünkü okuduklarimdan dolayı ameliyat masasında hiç kipirdamadim. Kum torbasida koydular karnıma bastirmadilar. Bazı arkadaşlarımızın ağrı eşiği düşük mü bilmiyorum ama adet sancısı bunların hepsine bedel bence ben çok sancılı geçirdiğim için bana bunlar daha kolay geldi. Benim tek zorum bebeğim memeyi çok zor tuttuğu için sütüm azaldı. Onun dışında herşey çok güzeldi. Bugün 7. Gün ve ben 2 gündür kendi işimi kendim yapıyorum. Yataktan kalkarken dikiş yerim biraz agiriyor ama olacak o kadar da. Ve o sihirli söz. Herşey bitti ve miniğim yanımda şuan uyuyor ♥️♥️♥️ dünyanın en güzel hissi isteyen herkese nasip olsun Herkese kolay doğumlar dilerim