Damla4141 Alparslaninannesii kese görünmedi devlet hastanesinde baktılar bide yarın özele gidicem bakim inş görünür
Melkee Bende bugün tekrardan beta baktırdım 9250 çıktı 6+5 bu arada beta takip ederek ilerdim bu sürecimi henüz daha muaneye gitmedim yani yarın gidicem bende heyecanlıyım çok🖤
Alparslaninannesii Melkee benim 1000 civari suan 4+4 um sali gunu 5600 gibi olur inşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz cnm benim
Melkee Alparslaninannesii 5600 geçer bile canım içini ferah tut en son 7 gün önce baktırdıgımda 780′di sen düşün:)
Deletedmom_12 Alparslaninannesii doktorum 1500 ve uzeri demişti. 552 iyken vajinalden gorduk 2461 ken karından görduk
Ozlemgaygisiz Alparslaninannesii ben 5+3 te hamile olduğumu öğrendim alttan ultrason ile. Başka bir sebepten gitmiştim doktora hamile olduğumu öğrendim , kalp atışlarını da o an alttan ultrason ile duydum , kan değerlerim 9 bin küsür çıkmıştı
Sehrbnon12 Alparslaninannesii canım ben 4+0 da 795 ile ögrendim gebeligimi 1 hafta bekledim sonra doktora gittim ve cok sukur karından ultrason ile ikizlerimi gördüm sana tavsiyem eger doktora gideceksen kese için falan muhakkak idrara sıkışık ol ki karından görülsün Altan bakılmasın
Sehrbnon12 Alparslaninannesii bilmiyorum ki canım zararlı degildir belki de ama benim ilk gebeliğim oldugu için cok korkuyordum alttan bakılır vs düşük riski oluşur diye ondan ama cok şükür hemen karından ultrason ile keseler göründü 10 gun sonra tekrar cagırmıstı doktorum bebek ve kalp atısı için gittim bebekleride gördük kalp atışlarını da duyduk cok şükür suan 9 haftaya girdik
Minik1Civciv Alparslaninannesii canım bence kesenin betayla hiç alakası yok ben 2428 ile vajinal usg ile keseyi gördüm bugün inşallah kalp atışını duymaya gideceğim