Emotion07 Kızlar 17 Mayısta 12. Haftaya giriyoruz ikili taramamız var cinsiyeti öğrenme şansım var mı Sizler kaçıncı haftada öğrendiniz ? Kız mı daha erken belli oluyor erkek mi ? ☺️
Gulpoyraz Emotion07 ilk hamileliğimde 12. Hafta kız doğru çıktı 2. Gebeligimde de 12. Hafta gittim kız dendi erkek oldu 12. Cinsiyet organları tamamlaniyormus
Deletedmom70006 İkiliye gittiğimde öğrendim ve sonrasında da değişmedi canım 🌸 ihtimal de olsa özele gidiyorsan söyler 12 veya 13. Haftada
Emotion07 Srdm var ama daha çok küçüğüz 10+3 bugün ikili tarama 12. Haftada siz benden öncesiniz eğer öğrenirseniz banada söyleyin lütfen merak ettim 😊
Deniz34_ Srdm bende 10 unda ikili taramaya gırıcez bakalım inşaAllah güzel sonuclarla hayırlısıyla cinsiyettide ögrenerek döneriz 12+2 olucaz bizde gittigimzde 🥳
Srdm Deniz34_ inşallaah  bu 10+5 ultrasonumuz sizce ne 😊
Deniz34_ Srdm sanki erkek gibi🤭 saglıkla alın kucagınıza günlerimiz aynı ama ben 9+2 de görmüştüm en son küçücüktü yeni yeni kolları bacakları belli olmustu 😂
Srdm Deniz34_ ben bu ultrasonda hareket ettiğini gördüm ilk defa çok farklı bi duyguydu sizde gittiğinizde öyle görüceksniz çok baska bi heyecan 😊
Oesra Haftada öğrenmiştim. Detaylı ultrasonda parmaklarını görünce ilk defa o zaman çok ağladım. Heyecan verici bir durum, haberin olsun.
Ysgl26 Emotion07 21. Haftada detaylıda gösterdi paşam. Bizim oğlan baya inat çıktı. 30. Haftadayız asla yüzünü göremedik. Herhalde doğunca görcez. Bütün gün içerde koşturan bebe ultrasona girince arkasını dönüyo deliricem
Papatyam41 Emotion07 Bende ikili tarama için gittiğim 12. Haftamda kız olduğunu öğrendim 🤭 öylesine sordum belli değildir diye ama doktor epey net söyledi ☺ şimdi 14. haftadayım yanılma olmaz umarım 🙃