selamvedua 8 haftalık gebeyim Manisa/Yunusemre’de oturuyorum önerebileceğiniz iyi bir Doktor var mı ? Şehzadeler Şehir Hastanesi de olabilir .
cylnacelya35 selamvedua mehtap doktor var kesinlikle tavsiye ederim İzmir de onun yanına gittim hastalarını dinliyor sagolsun
Teacherirem1 selamvedua ben Bergama da oturuyorum ve yaklaşık 1.5 senedir Manisa’ya Yasemin Yıldırım a gidiyorum özel klinik gerçekten harika bir doktor ve insan 2 düşüğüm oldu pıhtılaşma yüzünden fakat şuan hamileyim ve 15.haftadayız eğer durumun varsa kesinlikle tavsiye ediyorum pişman olmazsın
Sardunya_pencereonu Mehtap hanıma gidiyordum sormayana kadar bilgilendirmiyordu, grandmedikalede gittim özel olmasına rağmen alaka yok en son sekizeylülde süleymen emreye gittim şimdi 37+6 haftalık olduk doğumu da orda yapacam nasip olursa ben memnun kaldım özel düşünüyorsanız gidin derim, bende yunus emredeyim şehir hastanesi uzak kalıyor burası daha iyi oldu.
Asiyetugba Sardunya_pencereonu bende suan da grand a gidiyorum ilk hamileliğim ve hiçbir bilgilendirme yok sadece kese var dedi o kadar başka hiçbirsey demedi neye dikkat edilmeli neler yemeli vs diye hiçbirsey yok yarın sadece kalp atışlarını duymaya gidicem ondan sonrasında doktor değişikliğine gidicem direk
Sardunya_pencereonu EdaHayal ciddimisiniz ben ilk haftalardan beri hep ona gittim yılların doktoru bunu ne zaman duydunuz doğum yapcam yenimi olmuş yoksa ben memnunum hani hiç bir sorun yaşamadım
EdaHayal Sardunya_pencereonu geçen hafta duydum bende doktorumu değiştirmek istemiştim . Öyle söylediler siz memnunsanız devam edin. Kaç TL doğum ?
Sardunya_pencereonu Yaşı baya var tedirgin oldum ama çok iyi, giriş ücreti 200, normal doğum 4000, sezeryan 3000. Aslında normal doğum sezeryandan ucuz ama bu sekizeylülde pahalı sezeryandan. Doğum gece olursa doktor geliyormuş ayriyeten 500 tl de ona ödemiyormuş.
selamvedua Sardunya_pencereonu Bugün tavsiyeniz üzerine gittim dün kanamam gibi bir şey oldu çok korktum Süleyman hoca epeyce yaşlı ama çok iyi biriydi sağ olsun içimi rahatlattı bebeğimi gösterdi elhamdulillah iyiymiş yarın sonuçlarıma bakacak duamdasınız hayırla bebeğinizi alın kucağınıza İnşaAllah
selamvedua Doğum sürecini yönetecek iyi bir Dr bulmak çok önemli gerçekten fikirleriniz benim için değerli hepinize teşekkür ediyorum. Özel Dr imkanı hep bulamam diye devlet hastanesinde olan Dr hakkında da bilgi sahibi olmak istedim. Umarım benim gibi merak edenlerde faydanmıştır
esraenessalim1 selamvedua ben şehir Hastanesi’nde doğurdum 22 saat sonra doğurdum sen veya bebeğinin kalp atışı yavaşladan kesinlikle sezaryana almıyorlar ama duruma geldikten sonra alsalar ne almasalar ne benim oğlum zehirledi birde üstüne yoğun bakımda yattı şimdi diyorum keşke 5 bin verseydim özelde dogursaydim
Sardunya_pencereonu Asiyetugba kanamam vardı gittim gayet rahat düşecekse düşer yapacak bisey yok dedi tamam doğru ama deme şekli çok dokundu içime hiç ilgi alaka yok belgin hanıma gidiyordum birdaha da gitmedim
Umutunannesi123 Sardunya_pencereonu canim bende yunusemrede oturuyorum sehir hastanesine gidip geliyorum zaten riskli bi gebelik degilse 2 haftada 1 kere 3 haftada 1 kere felan cagiriyo Mustafa beye gidiyorum esimde geliyor bebegimizi goruyor gitmeden once sorcaklarimi hazirliyorum doktor muayene ettikten sonra soruyorum onemli olan herseye zaten anlayabilcegim dilde cevap veriyo vermedigi zamanda Ben tekrar soruyorum sakin relax birisi tavsiyemdir
selamvedua Sardunya_pencereonu Ayrıca hamileliğimi ilk öğrendiğimde grandmedicale gittim o Dr saniyeler içinde odadan çıktım kesinlikle tavsiye etmiyorum . Hiç yardımcı olmuyorlar
Sardunya_pencereonu Rabbim hepimizin yardımcısı olsun yarın doğum için gün alcam kafam bi dünya gerçekten rabbim bu yolda kimseyi eğletmesin hepimizin yardımcısı olsun.
Sardunya_pencereonu Umutunannesi123 mustafa baysal evet onada gittim sehir hastanesinde ve gercekten iyi ama sehir hastanesi bize uzak kaliyor ve çalıştığım için rapor almak sorun oluyordu o yüzden sekiz eylüle gittim memnun kalıncada devam ettim ama mustafa hocada işinin ehli gerçekten. Dilerim senin için her şey güzel olsun sağ salim kucağına al🤲🤲😊
Umutunannesi123 Sardunya_pencereonu tesekkur ederim hepimiz icin hersey guzel ilerler tabi Ben ev hanimiyim sende haklisin bazi is yerleri sorun yapabiliyor
Sardunya_pencereonu Umutunannesi123 amin inşaallah çok teşekkür ediyorum, sonuna geldik inşaallah rabbim bir sesle kurtarsın hepimizi..