Slhnm Selam kizlar. Betam 768. Kese betaya göre mi gorunuyor. Ayrıca ben en son adeti 1 Nisan da oldum.buna göre 4 buçuk haftalık mi hamile oluyorum. Bu zamanda görünür mü kese
Busra2365 Slhnm Kese görünebilir ama kalp atışını duyamazsın istersen 6 7 haftalık olduğunda git son adet tarihinin başlangıcına göre hesaplanıyor
Ozgeysrgn Slhnm benimde son adetim 3 nisan 4+4 deyim bugün doktora gittim kese göründü ama kalp atışı için 10 gün sonra dedi . Betaya veya haftaya göre herkeste farklılık gösterebilirmiş
Slhnm Busra2365 Busra2365 benim son adetim 1 nisandi yani 1 aylık oluyor değil mi ? Çok heyecanlıyım bir o kadar da çok acemiyim çokta merak ediyorum
Elibo Slhnm herhangi bi kanama durumu yoksa b3nce beklenebilir 1 hafta bekleyin. Banada kalp atısında alttan bakalımmı dedi gerek varmı dedim isteginize göre dedi beklerim ozaman dedim. Belki riaki yok ama gereksiz stres bemce
Zeynpkc Slhnm merhaba benim doktorum ultrasonla göremeyince alttan baktı o şekilde gördü çok şükür bir sıkıntı olmadı. Riskli olsaydı kadın doğum uzmanı olarak bu riske girmezlerdi düşünüyorum açıkcası oyüzden ben tereddüt etmedim 🙏🏽
Zeynpkc Slhnm haklısınız Allah hepimizin bebeklerini bağışlasın sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏽♥️
mummy_to_be Merhaba, beta 7500lerdeyken 5+6’da keseyi ve embriyoyu gördük. Kalp atışı bellli belirsiz geliyordu derinden. Dr haftaya duyabileceğimizi söyledi. Bence beklemeye çalışın sabırla :)