Ececeyda Merhabalar 32+4 te yediğim et döner yüzünden ( ki güvenilir bir yerdi) besin zehirlenmesi geçirdim. Çok istifra ettiğim için rahinde yumuşama olmus ve hersey cok yolunda giderken bu yuzden erken doğum riskim çıktı. Şimdi 33. Haftama girdim ama nst lerde sancım çıkıyor doktorum nidicard verdi rahim kasılmalarını önlüyormus. Bu ilacı kullanan var mı aranızda ? İnternetten biraz araştırdım kalp ilacı yazıyır 🙄 birde benım gibi besin zehirlenmesi geciren oldu mu aranzıda acaba ? Biraz morale ihtiyacım var😞
Esen Ececeyda post yukarı çıksın diye yazıyorum ama bende ilk düşük tehlikesi yaşamıştım doktor miden bulaniyo mu kusman istemiyorum demişti ta o zaman bile varmış bi sebebi demek ki ben hiçbişey yemiyorum dışardan o yüzden. Geçer ınsallah gecmi s olsun
Elifdilara Ececeyda gecmis olsun canim.33 epey ilerlemissin ilaclarla bekletirler bebegi.dinlenmeyi ihmal etme.ilac hakkinda bi fikrim yok malesef
Gamze612 Ececeyda ben iki haftadir nidicard kullaniyorum canim.. bazen kalp atisimi cok yulseltiyor o da inanilmaz bas agrisi baslatiyor. Onun disinda birsey yasamadim.. ama doktorlar kasilmalri onlemek icin kullaniyorlar..
OgretmenEva Ececeyda geçmiş olsun. İnşallah vaktinde gelir bebişiniz 🙏🏻 Bilindik yer deyince adını öğrenmek istedim başkasının başına gelmesin diye sakıncası yoksa paylaşır mısınız?
mucizemizibekliyoruzz Benim bilgim yok postunuz yukarda kalsın diye yorum atıyorum çok geçmiş olsun bu arada
Zeynoo123 Benim seninki gibi bi sebepten değil de en baştan erken doğum riskim var. Bende adalat kullanıyorum .dr kalp tansiyon ilacı olduğunu ama kasilmalari onledigini söyledi günde iki kere kullanıyorum. Çok geçmiş olsun
denizefe canım uzulme ama dıkkat et 26haftada arkdslarla yemege gttık kımseye bırsey olmadı bende ıshal kusma hastaneye gttık kanlı ıshal olmusum dort gn hastanede yattım ve kagtlar ımzalattılar bebegı alcaklarına dair bı skntı olursa dıye bol bol dınle su alımını arttır
Ececeyda OgretmenEva yok tabii ki sakıncası. Saraylı döner et satıyor istanbulda yaşıyorum halkalı atakentte burada biliniyor