Prensannesiiiiiii Hamilelikte aylık olarak nasıl hesaplanıyor örneğin şuan 14+1 olduk kaç aylık oluyrz 4. Aya girmiş miyiz yoksa daha üçte miyiz onu karıştırıyorum
Demirssmomm Prensannesiiiiiii Ben 35+5 haftalığım baktığınız zaman 9 aylık ama gün olarak 250 günlük yani 8ay 10 günlük gibi.. eğer insanlara cevap vermek için soruyorsanız gününüzü baz alın çünkü ilerleyen zamanlarda da doğmadı mı doğmadı mı diye darlayabilirler..
Prensannesiiiiiii Demirssmomm yani günlük yada haftalık söyleyince onlar aylık olarak cevp almak istiyorlar bizm burda
Demirssmomm Prensannesiiiiiii siz şu an 99 günlüksünüz. Yani 3 ay 9 gün. Bu aralar soranlara bi süre 3,5 aylık diyebilirsiniz.. günü sonuçta uygulama gösteriyor
Prensannesiiiiiii Örneğin 8+2 haftalıkken doktora gittim doktor 8+2 haftalık olduğumu söyledi üçüncü aya girdim mi dedjm yok 15 gün sonra falan gireceksin dedi bir şey anlamadım yani
Prensannesiiiiiii Demirssmomm öyle yapcam zaten doktora gittiğimde 8+2 haftalıkken gitmiştim doktorda uygulama da aynı tarigi söyledi