Miracinannesi_52 Kızlar 34 haftalık hamileyim her gün karnım da sancım oluyor 2 gündür de şeffaf yoğun akıntım var daha önceden yoktu enfeksiyonum da yok yeni baktırmıştım acaba doğum belirtisi olabilir mi 40 günüm var erken doğum olur mu
Adileeselvi Miracinannesi_52 nasıl yoğun akıntı peki rengi falan canım bende 35 haftalıgim bı kaç gündür yoğun akıntı vardı ama şu şeklinde şeffaf lavobadan çıktıktan sonra hemen akiyor uyurken sağdan sola dönerken bile acile gittim muayene ettiler suyum değilmiş ama vajinada yoğun iltihap varmış batikon ile temizlediler
Miracinannesi_52 Adileeselvi benim de öyle şeffaf veya beyaz geliyor tuvaletten sonra yalancı kasılmalarım da başladı 2 haftadır çekiyorum o yüzden korktum
Adileeselvi Miracinannesi_52 Son haftalarda akintilar yogunlasabiliyo ama sancı. Varsa istersen bir acile yada doktoruna görün istersen
Miracinannesi_52 Adileeselvi sancım 2 haftadır var ama büyük ihtimalle yalancı doğum sancıları çünkü bir gece acile gittim ntsde sancım çıkmadı kanama olmayınca da alttan muayene etmiyorlar
Adileeselvi Miracinannesi_52 su geliyor deyince doğumhane de spekulum ile alttan muayene ettiler beni enfeksiyon yada mantar da o şekilde akinti yapabilirmis