-MucizeMelegiim- Bilge-96 docent doktor 13 500 , uzman 12 500 dediler suan fiyat nasıl bilmiyorum. Doğum paketi olarak docent tercih ettik canım. Sadece ek masraf olarak ayrıntılı ultrason için 750 TL dediler.
-MucizeMelegiim- eylulicten aynı doktora gidiyoruz☺ kesinlikle çok samimi ve güven veren bir doktor 🥰🥰🥰
gokceekus17 KkubraOz merhaba Kübra hanım nasılsınız🌸 daha önce konuşmuştuk sizinle. Nasıl gidiyor hamileliğiniz gülenay hocaya devam ediyorsunuz galiba okuduğum kadarıyla. Gidişattan memnun musunuz. Bizde kendisiyle daha once sizin tavsiyenizle tanıştık. Yakın zamanda gebelik düşündüğümüz için ona gitmeye karar verdik. Aklıma siz geldiniz bir sormak istedim size. 🌸
KkubraOz gokceekus17 merhabaaa 🌸evet gülenay hocamla 31. Haftaya girdik çok şükür. Hala çok memnunum kısmet olursa doğumda da beraberiz. Plesenta rahme yakın konumda onun için yakın takipteyiz bu hafta kontrolde aşağı yukarı doğum şekli zamanı belli olcak😊çokk sevindim gülenay hocayla tanışmanıza inşallah size de iyi gelmiştir pozitif enerjisi ❤️ Bi an önce güzel haberler alırsınız inşallah sizde 🥰
Yasmin61 Elja Yenimahalle de özel Ortadoğu hastanesi doktor Hande hanım var. Çok tatlı ve ilgili bir doktor. Ve en güzel yanı büyük bir risk olmadığı sürece sezeryan yapmıyor. Ben kesinlikle tavsiye ederim. İnstada hesabından doğum videoları paylaşıyor. Çoğu normal doğum. Ben Ankaradayken ona gidiyordum. Şuan orda kalacak yerim olsa doğuma ona giderim .
gokceekus17 KkubraOz maşallah ne güzel Rabbim saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸 evet cok tatlı bir doktor ve her soruma da cevap aldım içime sindi. Sayenizde tanıştık tekrar teşekkür ederim. İnşallah bizde o günleri görürüz🌸 sağlıkla kavusun evladınıza inşallah 🤲🤲🌸
KkubraOz gokceekus17 aminn bende çok teşekkür ederim ❤️ O güzel haberi aldığınızda beni de haberdar edin mutlaka bol bol dua edicem sizin içinde 😍 umarım en kısa zamanda kavuşursunuz sizde 🌸🌸
gokceekus17 KkubraOz Allah razı olsun çok teşekkür ederim 🤲 inşallah haberdar edeceğim sizi de. Sizde dualarımdasınız 🤲🤲🥰
Sehernurr KkubraOz ben aradım ama daha fazla fiyat verdiler. Perinatolog olduğu için mi fiyat farklı acaba
KkubraOz Sehernurr hem perinatolog hem doçent olduğu için fiyat farkediyor. Çünkü ben alırkende doçent olmayan diğer doktorların fiyatı daha azdı
bkts Sehernurr merhaba gulenay hoca icin aradiniz degil mi? Ne kadar fiyat verdiler acaba? Ben de arastiriyorum cok aradayim kime gitsem diye..
Gizemttt Canım ben batuhan özmen e gidiyorum özel kliniğine prof kendisi tüp bebek ve riskli gebelik uzmanı cebeci kadın dogumda profösör dogumuda orda yapmayı düşünüyorum kendisi girecek doguma özel hastanede yapmak istemiyorum yogun bakım vs durumundan dolayı ilgili bir doktor normal dogumu destekliyor 🥰
Sehernurr bkts hala karar veremedim 5. Aya gireceğiz kafam allak bullak oldu. Siz ne kadarlık hamilesiniz
bkts Sehernurr benim cok yeni gebeligim, ama ilk iki bebegimi kaybettim 12. Ve 19. Haftalarda, o yuzden bu sefer en basindan perinatolog ile devam etmek istiyorum, arastiriyorum ama karar vermek cok zor.. Sizin arastirdiginiz baska doktorlar var mi?
Sehernurr bkts çok mantıklı düşünmüşsünüz. Ben şuan ortadoğu hastanesini düşünüyorum. Detaylı da icerisinde ücretin 10400 kadar indi fiyat. Anlaşmalı kuruluşlarda indirimleri varmış. Oradaki doktorlardan da memnun olan arkadaşlar var. Bakalım görüşmeye gideceğim.
Tuana_ Elja Sincana gidebilirsen Özel lokman hekim hastanesi ve İbrahim hocayı öneririm çok güzel ilgili alakalı bir hastane