Nehirimmmmm Her ayağa kalkışımda vajinaya batma oluyor bu normal mi ? Birde bebeğim kendini çok kasıyor sertleştiriyor , inşallah doğurmam şimdilik yaa Sizde oluyor mu bu tür şeyler , daha randevu günüme de çok var burdan yazmak istedim
Zeynepklprn Nehirimmmmm 35+4 benimde aynı cok kasılıyor sertleşiyor aynı yere tekme attığından acıyo artk sağ tarafım ,iğne batması değilde ağrı bar benimde
FeriDee Nehirimmmmm evet nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum ama bazen göbek deliğinden vajinama sızı gibi bi ağrı oluyo bazen çatı kemiğim sızlıyor. Kendi şehrimde de değilim burda da doktor bile yok çok korkuyorum
Busraaltsoy Nehirimmmmm bende boyleyim 1 haftadir kasiklarim ayaklarim belim karnim heryerim ayni anda ağrıyor doğrusu galiba herkeste oluyor yalanci sancimi acaba ben doktoruma dedim boyle agrim var doguma az kaldi normal dedi bundan sonra agrin olacak sadece suyuna dikkat et dedi veya kan gorursen acile gel dedi bana ama agrim kötü ya heleki bel ağrısı bide kuyruk sokumum çok agriyor oturdugjmda kalkamiyorum ☹36 haftalik
HavvaZ Nehirimmmmm bende 36+2 im aynı şeyler bende de oluyor bu aralar daha da sıklaştı normalde akşam olurdu rahmime sanki taş basmışlar gibi iki gündür gündüzleri de yaşıyorum. Arada bir adet sancısı gibi hafif karın ağrısı da yaşıyorum.Bel ağrım da çok sıklaştı. Cumartesi randevum var bakalım doktor ne dicek Nst de bişi çıkacak mı
esenyamandaa FeriDee bu ağrıyı nasıl tarif edeceğimi bilemediğimden 2 haftadır post açıp yazamıyorum . Aynı ağrı bendede var ve çok kötü birşey canımı çok yakıyor benim. Şuan 36+5 im ben ve yarın randevum var. Doktoruma söylesem böyle olur bundan sonra normal diyecek eminim.
FeriDee esenyamandaa valla bilmiyorum ben köye geldim lavabo yüzünden çok sıkıntı çekiyorum hep klozet kullandım simdi alaturka kullanıyorum ve böyle değişik ağrılarım oluyo erken doğum riskim de var benimde
Merve098 Aynı durumdayım 35+5 bizde ikinci hamileliğim galiba yalancı sancılar bunlar ilkinde unuttum nasıldı ama benim kasıklarımda ve belimdede geçmeyen hafif hafif ağrılar var
Sule2-kezAnne Bende 35+5 im , benim de bikini bölgesinde ağrı oluyor hele ki hareket ettiğinde daha da çok ağrı oluyor, kafasıyla ittiriyor sankii çok korkutuyor beni,
Busradzn Bende 35+4 günlük bende 3 gundur doğuracak gıbıyım karnımın alt kısmında sancı cok oluyo sağ bacağıma vuruyo agrısı bakalım benımde cumartesı kontrolum var ınsallah dogurmam