Aylin0708 İnstagramda mrs_aymakrome diye bir sayfa var, kendisi arkadaşım olur, makrome kapı süsü yapıyor benimki böyle bişey oldu, kendim tasarladım o yaptı.  -
Aryaece17 Ayse_dnmz evet çok beğendim ,gören herkes de beğendi .ben memnun kaldım pamuklu ayıcıklı bi kapı süsü ve takı yastığı aldım :) inşallah sizlerde memnun kalırsınız
Aryaece17 Ayse_dnmz onların hatta instagrma sayfası da var .ben aldıktan sonra farkettim ,fiyat farkı var mı bilmiyprum o yüzden instagramına da bakın isterseniz
Ballisinsen Ayse_dnmz lisa tasarim var instagramda. Bayildim. Cok hoş tasarimlari var. Kizima yaptirmistim 🥰
Momtobe54 Ayse_dnmz 100₺ civarı canım ama aynısını sormuştum bi sayfaya 350 demişlerdi bende kendim yaptım 🥰
Fundatercuman Ayse_dnmz İyi akşamlar 😍 Ben makrome kapı süsleri tasarlıyorum 🥰 Amigurumi oyuncaklar,çıngıraklar vesaire de aynı şekilde. Orgu.guncemm Instagram hesabım. Yazarsanız yardımcı olabilirim 💚
Ayse_dnmz Fundatercuman öylemi çok teşekkür ederim Instagram kullanmıyorum ama eşimin hesabindan bakicam