Hakbil 18+0 haftalık hamileyim. Öncesinde de bağırsak hareketlerim fazlaydı ☺️ O yüzden hissettiğim hareketliliğin ne olduğunu çözemiyorum. Bu haftalarda hissedilir mi ? Karnımın pıt pıt atması bebek hareketi mi ? Tecrübeli anneler neler söylersiniz ☺️
aylinpalaa Hakbil ben 17.haftamda hissetmeye başlamıştım ama çok düzensizdi şu an 22+2yim tamamiyle hissediyorum bebeğimin hareketlerini🥰
EsraBaykara Hakbil ben 19.haftadan itibaren hissettim. Nasıl nabız atar öyle. Pıt şeklinde. Bu aralar aşağı baskı gibi hissim var, geriniyor mu napıyorsa artık 😊 çoğu balığın kayması gibi tarif ediyor. Bende bariz nabız gücünde pıt şeklinde anlık oldu.
Caglaasya Hakbil ilk bebeğimde 19 20 haftada hissettim bunda 14+3 olduk ama ben hareketleri hissediyorum hafif hafif
Hakbil aylinpalaa elimi karnıma koyduğumda sert olan tarafta bazen bir hafif bir itekleme gibi oluyor böyle mi hissetmiştiniz siz de ☺️
Hakbil EsraBaykara yüz üstü uzanıp baktığımda pıt pıt atmaları daha çok hissediyorum bu bebeğin hareketi mi ☺️