30-33. Hafta arası hazırlamanı tavsiye ederim canım etiketi kes yıka kurut ütüle katla ayırt et derken baya zaman alıyor yoruyor 1 hafta nerdeyse uğraştırabiliyor ben 32 de başladım 33 te kapattım iyi ki öyle yapmışım
Beşiğini de bu haftalarda kurduk sonra yavaş yavaş evin derin temizliğine geçtim
Aklıma gelenleri yazayım çanta için ☺️
-Bebek için: 3 yedek takım (çorap eldiven ağız mendili bez alt üst takım iç zıbın şapka şeklinde) ayrı ayrı paketledim, 2 ince bir kalın müslin örtü 1 penye battaniye 1 kalın battaniye, 3 alt değiştirme örtüsü her yedekte bez var ek olarak 12 bez, 5 ağız mendili ek olarak, yelek patik, masaj yağı, isteğe bağlı emzik biberon zinciri bizim hastane istemiyor.
-Anne için: 2 düğmeli pijama takımı ( beyaz ve siyah) 1 gecelik 1 sabahlık 1 hırka 1 yelek, giderken çıkarken aynı kıyafeti giyeceğim, 2 emzirme atleti 2 emzirme sütyeni 4 külot geniş, 6 kalın ped depend almadım hastane hasta bezi veriyor 1 gün sürmeden pede geçiliyormuş, göğüs pedi 6 adet, gümüş kapak, tülbent şal, kağıt havlu ıslak mendil kolonya maske kuruyemiş zemzem, lavanta yağı, kirli poşeti…