Semaa12 Haftamdayken esnerken birden göbek deliğimin 3 4 parmak yanına sanki 7 8 aylık bir çocuğun tekmesi gibi içten bı tekme atıldı hatta ayy diye tepki verdim baya belirgin bir tekme gibiydi 10. Haftamda bu sefer tam yatağa yatarken bu sefer aynı doğrultuda sağ tarafıma göbeğime oldu 2. Hamileligim bu haftada asla tekme vs hissedilmez tekme vs olduğunu düşünmüyorum tasvir edebilmek için söylüyorum aynı 7 8 aylık bir bebeğin şiddetli tekmesi gibi oldu 2 kere yaşayan varmı böyle birşey bu ne anlam veremedim şehir dışındayım doktoruma gittiğimde soracağım fakat kafama takıldı
Mehtapca06 Semaa12 yani gazdan dolayi bir atak gibi birseydir yoksa fasulye kadar birseyi hissetme ihtimaliniz imkansiz sizde zaten biliyorsunuz ama sorun cunku değişik 😂
MinnieMouse Semaa12 bağırsakta gaz hareketi canım hormonlardan dolayı gaz fazla olduğu için o akışı hissetmişsin aynı tekme yumruk gibi birden olabilir
Pineapplee Semaa12 banada olmustu böyle minik balon patlamış gibi mi desem tekme gibi mi desem blink diye bisey 😂 ama gaz olduğuna emindim ben
Semaa12 Vera09 kasıkta olmuyor ama baya göbek deliğimin yanında vurma gibi bı his anlık bir kere oldu geçti 2 kere başıma geldi baya tekme gibi bir his
Semaa12 Mehtapca06 gazdan olabilirmi gazın çok fazla aslında dediğiniz gibi 1. Hamileliğimde hiç başıma gelmedi böyle birsey o zamanda çok gazın oluyodu hamileliğimde ama bilemedim korkulacak birşey değildir umarım önemli bişey değildir
Mehtapca06 Semaa12 olur buyuk ihtimal öyledir de cunku kanama agri vs yok ki kötü birsey olsun sade soda icin gunde 1 adet
Ormanmeyveli Bebeginiz henüz kasiklarinizda 15. Haftadan sonra yukarı çıkmaya başlıyor. O yüzden hissettiğiniz şey bence de rahim kasilmasi ve ya gaz sancısı. Gebelikte bagirsaklar çok tuhaf çalışıyor mesela surekli kabizlik ve gaz oluyor