AhsenAdaAda Doktorum birdahaki kontrolde sezaryen tahlillerini yaptıralım dedi bana. Kan vermek dışında başka neler oluyor bilen var mı?
1prenses2prensyenigebe AhsenAdaAda 5 ay önce sezaryen oldum sadece kan verdim test için başka test yaptırmadım
Gnc27 AhsenAdaAda sadece kan ve idrar testi verdim geçen gün cuma günü dogum inşallah 🙏 kan pıhtılaşması kan değerleri ile ilgili tahliller ..
Sibel_l3 AhsenAdaAda 5 gün önce oldum, normal kan tahlili bide parmağından kan aldılar başka bişe yaptırmadım
Edadrmz AhsenAdaAda gecen hafta oldum ekg kan ve idrar tahlili sonuclarını anestesi uzmanına gösterip onay alıyosun canım sezeryan için
Deletedmom727271 4.5 sene önce yaptım ama hatırladığım kadarıyla EKG kesin var kan tahlilleri bir de anestezi doktoru ile görüşüyorsun 😊 Covid testi hala istiyorlarsa bir de o var. Başka da varsa bana da hatırlatsınlar 2 hafta sonra benimde doğum var sjsjsj
iremss AhsenAdaAda ben apar topar sezRyen oldm sadece tesadüfen 1 gün önce kan idrar vermştm ameliyata inmeden de anestezi ekibi bişiler sordu o şeklde girdim başka şey hiç duymadm ya
esratmbs AhsenAdaAda valla 3 sene once digurdum hic tahlil ermedim canim ozeldeydi dogumum muaynehanesi olan doktor takibindeydim simdi devlette olucak dogumum orda onden tahliller yapiliyormus ama