Eslemdemr0309 Merhaba anneler nişanınız kaçıncı haftanızda geldi kız gebeler özellikle kaçıncı haftada geldi ve doğumunuz olduysa kaçıncı haftada doğurdunuz ?
Alshdksb Eslemdemr0309 40+6 da nişanım geldi akşam sabah vakti de doğumum oldu hastanede yatışım varken oldu bunlar
suleozturk Mehtapca06 ya maşallah 37. haftaya giricem artık dayanamıyorum resmen nasıl o kadar dayandın 😂 ben olsam çoktan beni kesip alın demiştim herhalde 🙈
Mehtapca06 suleozturk tam pandeminin baslangicina gelmisti hic bir hastane kabul etmedi valla hamileligin en zor zamani bence 38 den sonrasi insan nefret ediyor beklemekten 😂
Mehtapca06 Eslemdemr0309 ya anlamadim gorene kadar ne agri hissettim ne birsey ic çamaşırimda gordum hastaneye gittim sanci falan nst de 180/200 lerde bende hic birsey yok nisan geldikten 6/7 saat sonra sancilari hissetmeye basladim sonra dogum oldu zaten
Minnosum1147 Mehtapca06 canım ne renk geldi nişan, bugün bende çok hafif pembe renkli, çok çok az miktarda akıntı geldi ama ağrı sızı yok, 36.haftadayım (36+5)
Eslemdemr0309 Mehtapca06 Mehtapca06 32+6 dayım dün doktorum bu ayin 24 üne kadar sancın gelebilir yalanci sancın korkma dedi nişanın gelebilir dedi nişanın geldiğinde hemen hastaneye gel dedi bende araştırdım nişan ne diye ama net bi bilgi alamadım nişandan sonra doğum mu oluyor yani? Kimileri nişanı gelip 1 hafta sonra doğuran da olmuş kimileri nişanı geldiği gün de doğurmuş ben anlamadım pek
Mehtapca06 Minnosum1147 ya benim kahve rengili birseydi ama kiminde pembe kiminde hic leke olmayip mukoza geliyir sancim benimde yontu nst de görünüyordu ama ben hissetmiyordum acilmada zaten nisandan sonra oluyor genelde
Mehtapca06 Eslemdemr0309 ya nisan dedikleri bebek rahim arasindaki mukoza yapı o bozuluyor ilk bozulma anında koyu bir kivamli akinti oluyor kiminde sadece sari yesil gibi yada seffaf bir pelte oluyor mesela bende kahve lekeli birseydi ve 12 de yatışım yapildi öğleden sonra dogdu