zlemAtAcar anneler sayfama bekliyorum. Happy mom annelerine özel indirim var. 🤗 İnstagram👉🏻 gokyuzu_dedign_ 👼
sevilayumitozdemir zlemAtAcar gokyuzu_desing_ dimi sayfan? Yanlış yazmışsın galiba takip ettim şuan 😊
sevilayumitozdemir zlemAtAcar neyse ki buldum ben baby shower yapıcam daha erken 24 haftalığız biraz gecsinde bol bol sohbet içinde oluruz yaparsın güzel şeyler artık bize 😊😊😊😊😊😊
sevilayumitozdemir zlemAtAcar oy maşallah aynen neredeyse aynıyız😊 EE zor olmuyor mu hamileyken bu işle uğraşmak ?? El emeği sonuçta yaptıklarına da baktım öyle toplu şıparişler falan olunca 😊 Rabbim yardım etsin hep böyle instagramda satış yapanlara imrenmişimdir 😄😄😄
zlemAtAcar deletedmom01 sevilayumitozdemir sevilayumitozdemir hem bizim bebişin odasıyla uğraşıyorum. Hem resim atölyem var. Öğrenciler geliyor. Üstüne birde siparişler 😍😍😍 yani galiba tempoya alıştım. Hamile olduğumu bile unutuyorum .
sevilayumitozdemir zlemAtAcar ay ne güzel bir uğraş seni tebrik ediyorum 👏 zaman çabuk geçer hem de sürekli oturan zaman geçmez en güzeli 😊 ürünlerine baktimda güzel şeyler var ben mesela olmayan birşey istesem beğendiğim yapabilir misin ???
sevilayumitozdemir zlemAtAcar tamamdır canım Allah bol bol kazançlar versin inşallah becerikli anne 😊 😘