Boniboncuk gulden1105 ben 1.70 64 le hamile kaldım simdi 68 gelıyorum 25 haftalıgım🥹 Ama çok streslıyım bi anda çok artcak diye Yerken kendime hakim olamıyorum çünkü
Zeyneb12 gulden1105 ben 20 kilo aldım doğumdan hemen sonda 8 kilo gitti sonra sonra kilo veriyorum artık dert etmeyin bunu sadece dikkatli beslenin paketli gıdalardan uzak durun
cileklicookie gulden1105 valla bilemiyoruz ki onu biraz bünyeselde bi mesele bu kilo almaya meyilliyseniz alırsınız 10 kilo kadar ama belkide istahiniz kesilie 30dan sonra almazsiniz falan hic belli olmaz bu durum
irem-Dora gulden1105 72 ile hamile kaldım ben de ilk dört ay iki kilo falan almıştım güzeldi, son aylara doğru hızlandı işten rapor alıp çıkınca yat yat. Şimdi 37 haftadayım 88 olmuşum bile 😱 önlemi erken almakta fayda var
gulden1105 irem-Dora Valla inşallah alabilirim şimdiden yememi azaltmaya başladım bi diyet uyguluyorum ama yinede cok korkuyorum
charlottececi gulden1105 ilk 4 ayda 3 kg almistim ben. Suan 31. Haftamdayim. 66 ile basladigim yolculugumda suan 86 kiloyum 🤣 ikizlere hamileyim ama cocuklarim kilo almiyor kucukler 🤣 ben de 94 u sinir koydum kendime gecmem ins. 170boyum 😔
xxx78 İlk dogumumda toplam 8kilo almistim dogumdan 1 hafta sinra eski kilomdaydim…suan 19 haftaligiz ve simdiden 6 kilo aldim bu sefer cok alicaga benziyorim istagim çok açık oruc bile tuttum buna ragmen bu kadar aldim