SemaKose Kızlar bebeğimin kilosu 2.100 35 haftalık hamileyim düşük mü sizce Doğuma kadar 3 kg yi geçer mi ? Yazın lütfen aynısını yaşayan var mı?
Deletedmom434 SemaKose her bebeğin kilosu kendine özeldir,bazı bebekler alır bazı bebekler almaz kesin ve net yorum yapamayız şuanda da kilosu gayet iyi sağlıklı olsunlarda bence kilonun bir önemi yok
Nazyun SemaKose benimkide düşük canım aynı haftadayız süte ve muza yüklendim bende bekleyeyim şuracıkta 😞
Nurr_1 SemaKose bildiğim kadarıyla son iki ay çok hızlı kilo alıyor zaten 1 Aydan fazla var daha alır bence Hemen evham yapmayın kendinize Ters bişey olsa doktorunuz söylerdi
Epelinkiran SemaKose benim araştırmalarıma göre son bir ay haftada 250gram alıyomuş bebekler eğer öyle olursa bebeğiniz 3kiloyı geçer. Benim 35. Haftada 3100dü şuan 37. Haftaya girdim böyle giderse 4ü geçecek diye korkuyorum. Sizin kilosu haftasına göre normal aslında sağlıklıysa sorun yok zaten kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil
Sedasena 33 haftalıkken 2.300 kg idi şimdi 35 haftalık hamileyim haftaya c.tesi kontrolüm var . 35haftalik iken 2.100 isen eğer demek ki kişiden kişiye farklılık gösteriyor doktorun iyi diyorsa sorun etme cnm
Nazyun SemaKose baya işe yarıyormuş şuan bilmiyorum ama çok tepki veriyor muza özellikle demekki faydası var etkisini bir dahaki kontrolde belli olacak
Deletedmom434 SemaKose tabikide hayır bebek hemşiresiyim kilodan önce gelişimi,ciğerleri daha önemli😊 Dediğim gibi her bebeğin kilosu kendine özel ciğerleri iyiyse 2 kilo olmasının bile önemi yok
Elcnerdgn 33haftadayken 2400kiloydu canım ama önde gidiyor demişti doktor ama bi anda cok hızlı alabiliyorlarmıs hiç takma kafaya
Mrv06 SemaKose bu acil bi konu değil neden böyle bi başlık açtınız ?? Kurallar gereği yasak diyebiliyorm çok acil bişey sanıp girdim bnde