Freeyaa Kızlar benim adetim 3 gün geçikmişti test yaptım ama negatif çıktı şuan 6. günü geçikmenin dün açık kahve lekelenmem oldu hasta olacağım dedim sadece hafif batma ve kasık ağrısı akıntı var (beyaz) böyle olup hamileliğinizi nasıl öğrendiniz..
starmom Freeyaa benim adetim çok düzenliydi normalde 1 gün gecikmezdi 5 gün gecikti ama hala adet olucam gibi hissediyordum kasık ağrısıı göğüs hassasiyet her şey vardı 5 gün gecikince eczaneden test aldım sende ya test al ya da yarın sabah sağlık ocağına kan ver ki %100 sonuç al hayırlısı olsun şimdiden canım
EsraveMasal2020 Freeyaa bendede kahverengi akıntı oldu o yerleşme kanaması canım şuan 19 haftalık hamileyim ♥️
Meri3220 Freeyaa canım benim ilk gebeliğimde 5.gün gecikmede negatifti hatta sinir stres ağrı kesiciden geç gelecek sanırım diye düşündüm tam adetim 9 gün gecikmişti artık tekrar yaptım bu seferde pozitif görmüştüm hepsi aynı değil yani gebelik şüphen varsa direk kan ver kesin sonuç beklemezsin
Freeyaa Teşekkür ederim canım olduğum yerde kan vermek çok sıkıntı Perşembe günleri verebiliyorum sadece bakalım
Freeyaa Soncul haklısın ama olduğum yerde imkan yok saçma sapan bir yer işte ama soracağım yinede sadece Perşembe verip anında değil ertesi güne yada haftaya kalıyor
Egelibiri48 Kahverengi lekelenme genelde adet belirtisi oluyo bıldıgım kadarıyla. En dogru sonucu kan testı verir . Yaptırabıldıgınız ilk fırsatta kan verin en dogrusu . Evde yapılan testler yanıltıcı olabılıyo bazen . Hayırlısı olur ınsallah hakkınızda 🌸
Eslemim34 Freeyaa Benm 3 gün geçikince test de pozitif çıktı koyu bi akıntım olmadı ama, belki geç döllenmedir senin o yüzden tekrar yap istersen.
Egelibiri48 Freeyaa İstersen testi bi kere daha tekrarla . Belki geç döllenme olmuştur yada yerleşme lekelenmesi olabilir . Ama burda nekadar da olasıkları konuşsak en doğru sonucu kan testi verebilir
Freeyaa Egelibiri48 bakayım testi tekrarlıycm burda tek doktor var oda izne gitmiş merkezden yollacaklar ama randevusuz alıyor galiba bakmam lazım