Nz27 Sare_34- evet zeynep hanım vardı oda dogum iznine ayrıldı yakın zamanda cok iyi cok memnun kalmıstım kendisinden şuan kim var yerine bilgim yok
Nz27 @ Sare_34- evet maalesef bana da hatice hocamız soyledi zeynep bu hafta dogum iznine ayrıldı diye karnı burnundaydı ben gittigimde zaten :)
Nz27 Denizhodlioglu hadi hayırlısı olsun hakkında saglıkla kolay şekilde kucagına alırsın inş yavrunu Allah yardımcın olsun şimdiden
Nz27 Denizhodlioglu sezeryanj siz mi tercih ettinz yoksa öle mi olması gerektigi icin mi acaba sakıncası yoksa sordum ama :)
Denizhodlioglu Nz27 ilk doğumum sezeryanla olduğu için hatice hanımın öyle uygun gördü ilk doğumum genel anestezi medilife da olmuştum şimdi spinal anesteziye olacak hatice hanım ne derse o bu sefer 🙃
Meryemgundogdu2_ Denizhodlioglu rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah şimdiden tebrik ederim canım💐 görürsen yazar mısın ben de ekim başı sezeryan olucam inşallah merak ediyorum hatice hanımla süreç nasıl ilerliyor😊
Denizhodlioglu Meryemgundogdu2_ tabi ki doğumdan sonra bilgi paylaşımı yaprım sizinle inşallah sizde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız 🤲🥰