Melekk8 Kızlar dünde bugün ovülasyon testinde pik gördüm çatlama yok şuanlık diğer ay tek gün yumurtlama ertesi günde çatlama gördüm birgebeningünlüğünde hormon sorunu olanlar hep pik görür demişti biraz endişelendim bir de şimdi bende iki yumurta mı var ?
Acemianneee08 Melekk8 hep pik görür dediği 1 hafta falan sürüyor. Yumurta 18-19 mm e ulaşınca çatlayoncaya kadar pik seviyede oluyor lh hormonu o yüzden çift çizgi görüyonx testi her gün aynı saatte yapn . Yapmadan 2 saat önce sıvı alımını sonlandırın. Muhtemelen hala büyüyor çatlamamştır
Limonzeytin Melekk8 Yumurta çatlaması 12,24,36,48 saatleri arasınsa olur zatrn endşe etmeyn 👍 heray aynı saat gün çatlamayablr.
bsnrd Melekk8 bende o sayfadan almistm hamile kaldm 🤗ins szn de olur.catlama da onmli o günleri de değerlendirin 🙂
bsnrd Melekk8 ayrıca benm yumurtlama testim degl ama gebelk testlrm pozitif çıkıyordu.megersem yumurtam da kist varms basit olanlardan doktora gdnce ogrendm🙂
Melekk8 Acemianneee08 peki ben dün değerlendirdim bugün değerlendiremeyeceğim eşim işte olucak nolucak peki🥺
Deletedmom73711 Melekk8 Kaliteli sperm 72 saate kadar canlı kalıyor, endişe etme. Yarın yine denersiniz😊 İnşAllah Rabbim hakkınızda en hayırlısını nasip eder, en doğru zamanda sağlıklı evlatlarla dolsun kucağınız❤️
bsnrd Melekk8 aynen bence de guzl 🙂biz yumrtlma çatlama dahil üç gün üst üste ilişki oldu şükür tuttu 🙂
Melekk8 bsnrd ilk gebeliğimde ne yumurtlama testi yaptım ne bişey ilk korunmayı bıraktığım an gebe kaldım ama boş gebelikti doktorda bir kere kalmışsın rhat ol yine kalırsın diyor ama insan işte heyecanlanıyo🥰🙏