SemaKose Kızlar 35 haftalık hamileyim bebek şu an 2.100 gram sizce düşük mü?doğuma kadar 3 kiloyu geçer mi çok merak ediyorum .. aynı şeyi yaşayanlar yorum atabilir mi ?
Nurce SemaKose ben de dün gittim canım 34+4 üm 2200 çıktı;üzüldüm ben de ..doktor normal dedi gerçi ama ..o kadar da sağlıklı besleniyorum halbuki 😂🙈
Ozlemsvr SemaKose bence doğduğunda sağlıklı olduktan sonra kilo o kadarda problem değil. Doğduktan sonra alır siz bile şaşırırsınız. Kilolu bebek ıyi bebek anlamına gelmiyor. Sağlıklı olsun önemli olan budur...
Bskrt SemaKose bol bol kaşar peyniri, maden suyu ve muz tüketin 😁 çok faydası olduğunu söylüyorlar Ve tahin pekmez de kilo aldırıyormş bebeğe
SemaKose Nurce normal mi dedi ben şehir dışındayım kendi doktoruma gitmedim o yüzden bu gittiğim doktor çok ilgili değildi açıklama bile yapmadı benimde içime şüphe düştü
Nurce SemaKose evet canım normal dedi 2800-3000 gr doğar dedi ortalama ..öyle büyük kilolu Bebek çıkmaz dedi 😅🙈
Maviii SemaKose kırmızı et direkt bebeğe kilo yapıyor imkanınız varsa kesinlikle yemenizi tavsiye ederim
Nurce SemaKose büyük ihtimal geçmez..😂🙈 kızlar daha küçük doğuyormuş zaten ..sağlıklı olsunlar da önemli değil 2.5 üzerine razıyım 🤠